perjantai 8. heinäkuuta 2016

RUUSUSTA

Niin sitä tuli taas tehtyä löytöjä tällä viikolla. Yhtään löytöä ei kyl olis saanu tehdä, kun kattoo tätä tavaramäärää mutta, mutta... 
 Ystävä pyysi mukaan kirppiskierrokselle. Eikä muuten tarvinnu kahta kertaa pyytää :-)  Suuntasimme tälläkertaa Kokemäen suuntaan. Siinä pyörittiin kirppikset ja selvispä siinä, että Kokemäelläkin toimii kierrätyskeskus, mikä oli ihan loistava uutinen. Omaa mieltä lämmittää aina nämä paikat, joissa tavaran kierrätys on se juttu, eikä tienaaminen. Paikka oli siisti ja henkilökunta ystävällistä, käykääpä joskus kurkkaamassa. Myös invalidien hyväksi toimiva kirppis oli hinnoittelultaan ja asiakaspalvelultaan juuri sitä mitä kirpputoritoiminnan pitääkin, kiitos siitä. Tämäkin paikka kannattaa katsastaa ja tukea hyvää tarkoitusta.

Kierrätyskeskuslöytöjä jäi matkaan joitakin. Joku ehkä muistaa aijemmista postauksista, että meikäläinen kerää ruusukuppeja(kin). No... nyt löyty hiukan erilainen kuppi.

En tiedä mihin tarkotukseen tämä on ajateltu, mutta mun silmään se oli täydellinen kesätuikkukippa. 

 Sit löyty tällanen pieni harmaameleerattu pitsireunanen liina, siis NIIIIN IHANA!! Näistä täyty koota heti pöydälle jonkunsortin asetelma.


Tuo valkoinen metallinen sydänasetti on muuten myös kierrätyskeskuslöytö aikojen takaa. Ruusut on kuivattu viimevuotisesta synttärikimpusta.No sitte... nämä pienet lasikulhot pyörryttivät mun pääni noilla ihanilla vaaleenpunasilla kuvioilla <3 siis kertakaikkiaan söpöt!! 


Ja mikäs niihin sit paremmin sopis, kun nämä sävy sävyyn herkut :-)
 
Juu tuli sieltä reissulta sitte muitakin löytöjä, mutta kattellaan niitä sit toiste.

Sain sitte valmiiksi nuo keskeneräset nipsukassitki. Ihan kivoja kyllä, ja mukavat toteuttaa (vetskareista huolimatta).

 Tämä vihreä yksilö on valmistunut housunpuntista, ja höysteenä tyynyliinapitsiä ja omppurintamerkki. Tästä tais tulla mun suosikki :-)


 Sininen pallokuviokangas on verhoista.

Tämä ylenihana kangas on myös verhokangasta... tullut jostain anopin muuttokuormapehmustehässäkästä mun käsiini :-) 

Vetskarit kaikissa jostain mistä lie tänne eksyneet... vanhoja kumminkin. 

Tällanen viikkokoonti täällä torpassa.

Mielekästä viikonloppua kaikille :-) Itse pääsen viettämään sitä rakkaiden ystävien kanssa, mistä paremmaksi ei voi ajanvietto mennä <3

Heippa, ja palataan taas asian ääreen. 

-Johanna-


2 kommenttia:

  1. Hienoja kuppeja oot löytänt. Jos kun olis fiilis jotain ostaa, ni ei sillo löydy mitään. Mut ku vähiten osaat odottaa ni jo vain löytyy :) Aurinkoista kesän jatkoa :)

    VastaaPoista
  2. Toi on kyl ihan totta... jos jotain vaatettakin lähtee vartavasten hakemaan, nii ei sit niin varmaankaan löydy vaikka kiertäis puoli Suomea. Sit kun lähtee semmosella "ihan vaan kattellaan" linjalla liikenteeseen, nii kyllä löytyy kippoa, kuppia ja jokasortin vaatetta ja kankaanklappua vaikka millä mitalla :-)

    VastaaPoista