perjantai 2. joulukuuta 2016

JOULUSIA

Tässä on ny koottu kaikennäköstä pientä joulusta piiperrystä kasaan. Mä muuten taas huomaan hokevani samaa ku joka vuosi, että ENS VUONNA  alotan jouluhärpäkkeitten valmistelun jo kesällä, että ois kaikkia kivoja juttuja aikaa rauhassa puuhastella... en kyl usko edes ite itteeni et se ihme jonaki vuonna muka tapahtus :-D 

Tämmösiä seuraavanlaisia mä nyt sit kumminki tähän joulukuun alkuhuumaan kasailin. 

Ensiks vaikka tää...
Meillä on kierunu nurkissa ainakin 10 vuotta tollanen leikkuulauta. Ilmeisesti mallista päätellen kalaa varten on tämä suunniteltu. Tää on ollu siis ihan koskematta ja muoveihinsa pakattuna sen koko 10v. ajan. Nyt aattelin uudistaa sitä hiukan ja saada sille uuden elämän...tai elämän yleensäkkään. Isäntä tosin oli sitä mieltä että ainoo hyöty siitä ois tossa pönttömuurin pesässä ;-) Aluksi vetäsin tähän päälle ihanaa joulunpunasta liitutaulumaalia. 


Reunaan pieni puupalikka, jossa liitu saa levätä.


Sitte... mulla oli varastossa tämmönen muovinen pieni kukkapurkki, jonka olin joskus puolittanut jotain projektia varten.
Sen sisälle liimasin vanhan muovikuusen oksia ja tontun kurkkimaan. Reunaan pieni sydän ja ruutunauhaa. Purkki tilpehööreineen kuumaliimalla lautaan.


Laudan yläosaan pellava ja ruutunauhasta rusetti ja liitu paikoilleen puupalikan päälle... valmis :-) 


Sitte sutykeruusuja...


Kiulunmalliseen pärepurkkiin vähän ehostusta... juuttinarua ja nappeja.


Sisälle 6 ruusua ja koivuntuohta fylliksi. sellofaani päälle ja siinä pikku lahja.


Ja parit lasiset ruusupurkit vielä...

Pistetään nyt ihan vaan kuvia valmiistaEli ylemmässä vaalea maalisuhaus ja härpäkkeet päällä... mukana ruusukankaalla päälystetty tulitikkuaski.
Alemmassa sama setti, mutta sävynä kulta.
Näissä purkeissa 12 ruusua sisällä.
Kivoja lahjoja nämäkin.

Sit pari pientä sydäntyynyä perinteisellä patjaraitakuosilla, mistä kauniimpaa ei sit oikein mikään ookkaan. Lisukkeena pitsiä ja pellavasävyä.


Semmosia...

Näitä joulujuttuja on kyllä kiva näpertää. Pitäs vissiin joku joulusiivoki tehdä...siit mä en sit taas tykkää yhtään, eli taidan skipata sen kohdan kokonaan ja näperrellä siihen aattoon asti :-)  jos lanttulootaa ja pipareita kumminki tekis jossain vaiheessa...niist mä tykkään.

Tänään olin kimpsuineni Harjavallan seurakunnan yhteismyyjäisissä. Ihana tunnelma jälleen, sydämellinen kiitos kaikille <3Kiva kun poikkesit täällä... ihmetellään taas pian että mitä on seuraavaks keksitty :-)

Moikat siihen asti.

-Johanna-

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja oot taasen tehnyt :) Noin mäkin joka vuos aattelen , et hyvis ajoin teen . Ja kattia kans :D Joulukuussa yleensä se inspis iskee, jos iskee. Jään innolla oottamaan mitä sun idealaarista viel tulee ennen joulua :D

    VastaaPoista
  2. Se on varmaan vaan sitä, et se vaatii sen joulun tarpeeks liki ennen ku pääsee fiilikseen...ja kiireen :-D kiitoksia, katotaan mitä hullutuksia vielä päähän putkahtaa ennen aattoa :-)

    VastaaPoista