torstai 10. elokuuta 2017

TEIPPAILUA

Heippa! Sitä siirryttiin arjen pyörteisiin tänään, kun jälkikasvu laahusti jälleen koulunpenkille. Ei silti, itsellä sama edessä tuossa ensi viikolla, kun opinnot jatkuu. Arjessa on kyllä monta hyvääkin juttua, vaikka ärsyttääkin välillä heräämiset ja muutenkin kellon kyttääminen. Pysyy ainakin paremmin perillä mitä viikonpäivää eletään, kun sekin tuottaa meikäläiselle loma-aikoina suuria vaikeuksia... johtusko hiusten väristä tuokin ;-) 
No... nyt on kumminkin tehty semmosta uutta hommaa, kun siirtokuvakokeiluja pakkausteipin kanssa. Tämä oli ihan semmonen ekstemporee testi. Juotiin siinä kahvia ystävän kanssa ja puheeksi tuli tämmönen teippikuvajuttu. Pakko kai sitä oli sitten lähteä siltä istumalta kokeilemaan... ja kuten arvata saattaa lapasesta lähti tämäkin. 

Eli tulosteltiin siinä alkuunsa muutamat kuvat. 

Sitten läiskästiin kuvan päälle kirkasta pakkausteippiä ja hierottiin kuvaa teipin päältä lusikalla. 


Sitten koko hoito lämpimään veteen lillumaan. Kun paperi pehmenee, irrotetaan se teipistä. Liotusta odotellessa hain varastosta esille tällasen vanhan tuikkuastian ja pesasin sen isommista ryönistä. Sisäosan tuikkupidike oli jo hiukan kokenut korroosiota, mutta mitäs väliä sillä on... elämänjäljet on vaan kauniita. Kun paperi irrotettiin teipistä, jäi kuva hienosti teippiin kiinni. Ei muuta kun kuva kynttiläpurtilon kylkeen ja höysteeksi vähän tupsutellen  vintage-mustetta päälle. Aikas kivan näkönen tuli helpolla. 


Toinen kokeilu (ja tämä oli se mikä lähti lapasesta) tuli tehtyä kannelliseen kasipurkkiin... samalla systeemillä. Ihan pakko oli huiskia vanhoja kirjansivuja ja pitsejä ja nauhoja ja maalia ja mustetta ja ja ja... niin...paljon kaikkea mukaan :-)  ihan kivaa piristystä saa kyllä moneen kohteeseen tuolla teippisysteemillä. 


Hei se on muuten marja-aika parhaimmillaan. Mä oon niin hulluna noihin tuoreisiin marjoihin. Ihan loputtomasti voisi syödä ja joka sörsselin kanssa. Josko niistä sais virtaa lehenevään syksyyn. 
Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja kiva kun piipahdit <3

-Johanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti