keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Koleen kaunista

Ihana, rakas, kaunis syksy on saapunut <3 tänä aamuna kuljettiin Lasse hurtan kanssa ihastelemassa yöllä hyhmään vetäneitä luonnonihmeitä...on se kaunista ja tuoksu taivaallinen. 


Tässä on ollut ihan käsittämätöntä kohinaa, kun on ollut opiskelun, töiden ja vielä näitten omien käsityöräpellysten yhteensovittamisen kanssa aika melkosen kortilla...niin ja tämä perhe-elämäkin vaatii tottakai osansa. Mutta jotain on kuitenkin tullut valmiiksi asti...

Nipsupussukoita tuli taas vähän häärättyä. Näitä kännykän ja muun pikkusälän mentäviä kokoja on paljon kyselty. Näihin kokeilin vetskarisysteemillä pikkutaskua kylkeen, johon ois kiva vaikka avaimet kätkeä, etteivät sen luurin kanssa kolise yhteen siellä pussin pohjalla.





Tämmösiä... Siinä on paloteltu vanhoja verhoja, tyynynpäälistä...mitä kaikkea... Olkahihnat on ohutta nyöriä, jotka on myös kierrätysmatskua, mikä mistäkin löytynyt :)

Pari pitsekoristeistakin versiota oli pakko kokeilla kun nuo ihanat pienet pyöreät pitsiaarteet eksyi käteen jostain. Näissä ei mitään hihnasysteemiä olekaan. 



 Noinikkään... 

Syksyn saapumisen myötä meillä kissatkin on asettuneet hiukan aktiivisemmin sisätiloihin. Sen on saanut tuta myös Lasse, joka on menettänyt oman petinsä Paavon uljaalle olemukselle. No... Meneehän se näinkin :D 


Mukavaa loppuviikkoa... Kiva kun poikkesit <3

-Johanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti