torstai 4. kesäkuuta 2015

Kunnia lasille

Se on vaan niin kaunista! kirkkaana ja värillisenä, kuvioituna, maalattuna ja ihan miten vaan muotoiltuna. Tässä kun sitä ympärilleen kattelee, niin melkosesti sitä täältäkin torpasta löytyy. Ei riitä ihan pieni muistikortti jos kaikkea ryhtyisi kuvaamaan.



No, mutta tämä seuraava projekti sai ideansa nimenomaan tästä rakkaudesta lasiin... Itse en osaa lasia millään muotoa työstää, mutta haaveissa sekin kokeilu leijailee.Tästä on ehkä hyvä aloittaa.

Tässä syksyn lopulla irroteltiin vanhat rikkinäiset jouluvalot puskista. Siinä sitten ihan kertakaikkiaan jäin ajatukseen, että lasipolttimothan ovat mahdottoman kauniita kaikessa pienuudessaan, kuin koruja. Siinä niitä nyt on... Mitäs sitten...





Herkän lasin kaveriksi sopisi ehkä toinen suuri rakkauteni, eli pitsi. Sitäkään ei voi olla missään liikaa :) Niitä siis komppaamaan ja sovittelemaan mitä syntyy...



Pientä ja herkkää kukkaa leikkelin muutamaa väriä...


Korutarpeet esille ja näpräämään...


 Liimauksen kuivattelua, telineenä lasten muovailuvaha :)


Lopputuloksena korviin kesäisiä kukkia, laji on selvästi "joulukka". Lasi heijastelee kauniisti auringossa, vielä kun sitä auringonpaistetta riittäisi :)



Joulukoita voit myös tilata omaksesi hintaan 5€/kpl

Ihanan aurinkoista päivää sinulle :)

2 kommenttia: