perjantai 9. lokakuuta 2015

MÄ OLE RAKASTUNU...

... Siis todella ja täysillä. Tämä rakkauden kipinä on syttynyt jo moooonta vuotta sitten,  mutta nyt se on leimahtanut liekkiinsä pienen virittelyn avulla :) tämä ilosanoma on ihan pakko jakaa täällä kaikelle kansalle.

Ja saanko esitellä tässä tämä rakkauteni kohde kaikessa alkuperäisyydessään... Anteeksi ei ihan kaikessa alkuperäisyydessään, sillä vuosia sitten olen jo irrottanut tästä helmasta n. 30cm rimpsuhelman, mutta homma on jäänyt siihen. 
Tämä uskomattoman upealla värityksellä varustettu mekkounelma on ollut siis varastossani ainakin sen 15 vuotta... Sen työstäminen on vaan jotenkin jäänyt, sillä tässäkin kuten monessa muussakin työssä iskee tuska leikata näin upea luomus osiksi (joo tiedän, hullua on)... Tämän on muuten taidokkaasti valmistanut aikanaan Kirjokangas Helsingistä. 

Kun on syntynyt tällaiseen ladonovi malliin niinkun meikäläinen, ei voi kuvitellakaan laittavansa päälleen mitään puhvihihalla varustettua vaatekappaletta. Sääli sinänsä, sillä sellaiset hihat ovat just ihania... siis jonkun muun kuin minun päälläni. Eli tästäkin mekkosesta oli hihojen lähdettävä, ei auttanut mikään. Mutta eipä hätää, niistä sai rakennettua mitä ihanimmat taskukappaleet etuhelman koristukseksi ja siihen vielä napit höysteeksi. Mekon kokolapussa luki 42. Hiukan sai kavennushommeleita saumoihin tehdä, että malli sopi omaan 36/38 kroppaan.Kädenteille laitoin punaista vinonauhaa ja lopuksi vielä kruunuksi työn päälle pistelin mummun virkkaaman pitsiliinan etumustaan... Valmis ja niiiin rakas uusi lempparivaate on syntynyt :)


Laitetaanpas tähän vielä viikonlopun kunniaksi niitä karkkisenherkkusia pussukoita joista jo aijemmin hiukan vinkkasin. Eli sain taas käsiini niin ihania kankaita, että ihan pakko oli muutama herkkupussukka valmistaa... vaikka nyt piti kyllä tehdä jotain ihan muuta :) Mut hei kattokaas ny näitä... Ei voinu mitään :)

 Mausteeksi sydämiä ja pitsejä ja parit napit... 
... ja tämmösiä niistä sit tuli :)


Näitäkin saapi tiedustella viestitse jos kiinnostuit :) Eli pussit tottakai kaikki kierrätysmateriaaleista valmistettuja, vuoritettuja ja 15cm nipsulla varustettuja.

Herkullista viikonloppua sinulle, ja kiitos ajastasi :)

-Johanna-

2 kommenttia: