tiistai 24. marraskuuta 2015

Lumista tiistaita!

Vihdoin saatiin tännekin hiukan valoisammat marraskuun maisemat... ainakin hetkeksi, joten nautitaanhan nyt tästä kaikin keinoin :)  kun pikkupakkanenenkin on jäähdyttänyt ilmaa, on polttopuitakin saanut kantaa pirttiin taas ihan riittämiin,että tarkenee pitää neulaa kädessä... tänä aamunakin tähän hommaan sain taas avustavaa henkilökuntaa... kiitti :D


Niin tosiaan Harjavallan hyvän olon messuilla ja joulumyyjäisissä siinä lauantaina käytiin esittäytymässä. Kiitos kaikille kävijöille, ja erityiskiitos uskolliselle ja rakkaalle ystävälleni joka jaksoi koko päivän viihtyä seurassani, oli hauska päivä :)

Nyt taas työt jatkuu...
Tulevana perjantaina eli 27.11. Klo.17 alkaen, ollaan paikalla Harjavallan seurakunnan joulumyyjäisissä, joten lämpimästi tervetuloa kaikille :) 
Laitetaas tähän nyt viimeisimmät hommelit mitä valmistunut on...
Alkuunsa vaikka nämä 2 kassia

Nämä nyt saivat innoituksen tästä meneillään olevasta pikkujoulukaudesta. Kangas on vähän vahapintaista ja kiiltävää... veikkaisin että on palvellut kaitaliinana joskus... ehkä. Toiseen ompelin hopealangasta virkatun pitsin. Sopii kivasti yksiin tuon kankaan pinnan kanssa. Toiseen pistelin pyöreitä niittejä. Ketjuna vanha tuttu 1m. Hopeanvärinen ketju. Nipsu on 18cm ja sisäosa vuoritettu mustalla puuvillalla. Hintaa veskalla 18€/kpl 
Sitten yksi kassi vielä

Tämä vihreä retroaarre on äitini vanhoista verhoista... sieltä 70-luvulta :) tässä hihnana musta ohut punosnauha, nipsu 18cm ja sama musta puuvillavuoritus kuin edellisissäkin. Hinta 15€.

No sitten muutama pienempi nipsupussukka vielä...


Siinä on pussukkaa vähän joka lähtöön :) pussin koko n.22x17cm. Kaikissa vuoritus ja 15cm nipsu. Hinta 10€/kpl

No vielä 2... :)
Nämä ovat kivoja vaikka puhelimen säilytykseen... kaareva pronssinvärinen nipsu on 12cm ja pussin koko on n. 20x13cm. Täytyy sanoa että rakastuin aika tulisesti tuohon oranssikirjavaan yksilöön... kangas on vanhasta verhosta. Kangasta onneksi vielä jäi, niin katsotaan mitä siitä kehkeytyy :) keltainen pussi on vanhaa verhoilukangasta... jostain vuosien takaa. Kukka on silityskuvio. Vuoritus molemmissa puuvillaa. Hinta pussille 10€.

Semmottistämmöttis tänään :) paljon olisi erilaisia tuunausprojekteja odottamassa, että joskos niiden pariin seuraavaksi... Heipat sinulle ja aurinkoisia marraskuun loppumetrejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti