maanantai 30. marraskuuta 2015

Pienten Pieniä aarteita...

Ja tämmöisiä kuulumisia tänään...
Siinä sitten perjantaina tunnelmoitiin seurakunnan joulumyyjäisissä. sydämellinen kiitos mahdollisuudesta osallistua. Mukava ja lämminhenkinen ilta ja ihania ihmisiä liikkeellä :-)


Tätä marraskuun viimeistä päivää vietettiin lasten koulun vanhempainyhdistyksen järjestämien joulumyyjäisten merkeissä... Leivonnaisia ym. lahjoituksia koululaisten hyväksi myyntiin ja arpajaispalkinnoksi toivottiin. Minä kun en mikään leipuriäiti ole, niin tämäkin homma mentiin helpon kautta. Tyttären kanssa päädyttiin testaamaan... hetkinen laitetaans tähän nyt ensin kuvaa... 


... Niin siis mun oma lempparikirja, Miia Seppälän kaarnasydän ja sammalkranssi. Vuodesta toiseen, kirja kirjan jälkeen palaan aina tähän teokseen ja sen hurmaannuttavaan kuvitukseen. Niiiiiin juu niin tämä meidän ideammekin löytyi täältä :-) 


Eli piparitikkareita. Laiskasti tehtiin kyllä Myllyn parhaat laktoosittomasta valmistaikinasta, mutta hyvin onnistui silläkin. Isolla piparimuotilla siis kukkia... pipari pellille, tikku väliin ja toinen pipari päälle, paisto ja tikkarit jäähtymään :-) Pikeeri valmistui omin käsin ja ihme kyllä valkuaisen erottelukin onnistui ekalla yrityksellä (odotuksista poiketen!!!). 


Valmiita kukkia sitten  pakkailtiin sellofaaniin ja vietiin myyjäisiin...

Itsekin käytiin tottakai paikanpäällä shoppailemassa... parasta antia ehdottomasti olivat lasten kädentaidot. 
Mukaan lähti kaikkea pientä pienten valmistamaa ihanaa :-) 

 Suloisia savisydämiä...

 Kirjansivuista valmistettuja enkeleitä...

...pieni huovutettu joulumuori

...ja söpönen käpykranssi kynttiläkipan kaveriksi :-)

Ei ole kyllä mitään mahtavampaa kuin lasten luomat teokset! Hienoa että näillä taideteoksilla ja muilla lahjoituksilla saatiin varoja koululaisten kassaan.

Tällaisia aarteita tähän väliin, heipat sinulle ja palataan pian :-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti