keskiviikko 2. joulukuuta 2015

POLKAKSI MENI...

Jaahas sitä saatiin tänään lätkästyä jouluverhoa ikkunaan (ei tosin niitä mitkä olisin halunnut), kynttelikköä ym. valoa ikkunoille (kiukulla hain liian täydestä varastosta ja katkasinkin penkoessani parit valosarjat) ja jokunen koristuskin tuossa esillä nyt olisi (loput onkin sitte siellä samassa varastossa, eli tämä koristelu taitaa riittää tänä vuonna). Varhaisteinin kiusaksi joulumusiikit raikaavat jo toista viikkoa :-D

Eli ihan perinteistä valmistelua siis aloiteltu :)

Tänään on aloiteltu myös joululahjojen valmistelu täällä torpassa...

Viime kirppisreissulla tarttui mukaan ystävän bongaamat ihanat lasipurkit. Näitä kivuuksia oli kaikkiaan 4kpl ja hintaa oli vaivaiset 1€/kpl.Kiva tuo kansi, kun oli tiivistekkin... vai mikä hän nyt on nimeltään.

Näistä nyt ajattelin koota lahjapurkkeja jollekin... saas nähdä kenelle nämä sitten aikanaan päätyvät.
Punainen ja valkoinen ovat omat suosikkini jouluväreissä. Niinpä näihinkin purtiloihin lähdin hakemaan tätä teemaa.
Hommasin kuorman punaisia ja valkoisia tuoksuttomia tuikkuja ja iki-ihania polka sävyisiä karkkikeppejä.Näillä siis täyttelemään...

Kun täytteet olivat kunnossa, piti suunnitella purkille ehostus...  Hups vaan ja oho, pitsiä ja pellavaa taas kerran ajattelin :-D... Lankakori oli kiinnostava muidenkin mielestä... Melkein äityi riidan puolelle, että onko tuo pellavavyyhti kyseisen villahousun, vaiko meikäläisen omaisuutta :-D... sopuun päästiin!

Otin mukaan vielä vaaleanpunaista virkkuulankaa, josta tein ihan vaan ketjua n. 30cm.


Hyvän joulun toivotuksia leimailin Big shot-leikkurilla leikkaamiini sydämiin. Tuo sydänten pahvi on muuten tyhjän sellofaanirullan jäämistöä :-)


Sitten vaan koristukset paikoilleen ja valmista tuli!No nyt on sitten muutama lahja jo valmiina...

Luonikasta joulukuuta kaikille tasapuolisesti ja kiitos kun lukasit tämänkin höpinän.

-Johanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti