keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Roskia...

Vuosi vetelee viimeisiä tuntejaan... Montaa on tänäkin vuonna koettu... hyvässä ja pahassa. Molemmissa on näytellyt usein tärkeintä roolia ihmisluonnon kummalliset koukerot. Upeita uusia ihmisiä on tullut tutuksi, mikä on lämmittänyt erityisesti mieltä. Perhettä, ystäviä ja läheisiä rakastaa taas tänäkin vuonna enemmän ja enemmän. Kiitos kaikille. Jos jotain saisi toivoa, niin urheutta ja rohkeutta Suomen lapsille ja nuorille(ja miksei aikuisillekin) toteuttaa ja olla omia itsejään tämän valtavan arvostelevan ja vaativan maailman kourissa. 

Niiiiin....roskia...Niitä on tämänkin joulun saatossa kertynyt erityisesti erilaisten papereiden muodossa. Jokasortin karkkilaatikkoa ja mööpeliä kun lapsillekin paketeista ilmestyi, niin pahvia kasaantui myös uskomaton määrä yhden vaivaisen illan aikana. Ei siinä mitään, nehän ovat sitten niitä parhaita lahjoja minulle :-D En tiedä onko kukaan muu huomannut, mutta monessa pahvipakkauksessa on todella kauniita värejä ja kuoseja?


Kokosin siinä sitten loorat kasaan ja leikkelin pienemmiksi paloiksi...


Ihan parasta matskua ovat myös esim. Muropaketit. Isommat siivut säästän korttiaskarteluihin, mutta näistä pienemmistä leikkelen rakkaalla avustajallani Sizzixin big shot-leikkurilla korutöihin pahveja. Ihan saksillakin saa loistavasti leikeltyä monenmoista, ettei erityistä konetta sitä varten välttämättä tarvita. Itse olen tämän masiinan lahjaksi saanut ukoltani, ja taitaa paras lahja tähän asti ollakin :-D


Oma suosikkini on sydän... nappikorviksille teen tuota kehysmallia.


...tämäkin juuttikangaskuosinen punainen pahvi on aivan ihana... ja on muuten peräisin muropaketista :-)


Näistä saa aivan mahtavia pakettikortteja ja muissakin askarteluissa kierrätyspahvit ovat ihan vertaansa vailla.... näin ne ovat nyt meikäläisellä käytössä tälläkertaa :-)
Tästä nyt kun pikkusen koruilua sivuutettiin, niin seuraavaksi taidankin postailla viimeisimmistä koruhullutuksista :-)
Heipat siihen asti, ja turvallista vuodenvaihdetta kaikille!

-Johanna-

4 kommenttia:

 1. En ookka nähny tollasta masiinaa..kätevä!

  VastaaPoista
 2. Se onki!! Ja käyttömahdollisuuksia on miljoona... aika hintavia ovat kyllä noi leikkuuterät.

  VastaaPoista
 3. Jopa on kiva kone, mielenkiintoinen ja varmasti tulee tarpeeseen!

  Oikein hyvää ja touhukasta uutta vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Juu tällä saa tehtyä vaikka mitä :)
  Kivoja etikettejä ja kirjaimiakin moneen juttuun on tullut veivattua... tähänkin kyllä jää pöhköimmät (minä) ihan koukkuun :-D
  Kiitos, Antoisaa tulevaa vuotta myös sinulle :)

  VastaaPoista