tiistai 8. maaliskuuta 2016

Souvia ja savottaa


No nyt tulee sepustusta laidasta laitaan, koita pysyä kyydissä :-D

Se on meillä kevät alkanu... mun nokassa nimittäin tuoksuu sahanpuru, selkä ja ranteet huutaa hoosiannaa. Kevään klapitinki on siis alotettu, kun isäntä huitasi tänään ensimmäiset pari vanhaa koivua nurin. Meikäläisen arpeetti oli koota pöllit ja oksat kasoihin ja risut mettään. Nyt tietää tehneensä...ans kattoa tokeneeko selkäruoto saunan lämmössä. On se silti aika nautinnollista kun saa runtata oikein kaikki voimansa noitten pöllien kanssa likoon. Eipä tarvi kyllä suunnitella mitään maksullista harrastusta tämän lisäksi. Melkosta pumppipumppia, voin suositella kaikille jotka ei pelkää että kynsi katkee :-) .



Niin, viimeksi postailin farkkutilkkuiluista ja pitihän se sininenkin farkkukassi kasata.





Tässä teelmyksessä jätin saumat ulkopuolelle. Tykkään tosta farkun rososuudesta :-)

Viikonloppuna tuli piipahdettua Porissa kirppiksellä. Ihan vahingossa ostin taas ruusukuppeja ;-) ... ne vaan vaati päästä mukaan!! Vaatteita löytyi vino pino ja tyttärelle sisustustaulu. Hyvä reissu siis, ja eipä tainnut edes 20 euroa kulua.


Sitten on pakko laittaa näytille tämä seuraava teelmys. Tämä on ollut vuosia tuolla työn alla ja nyt hän on valmis. Alunperin sivuista auki oleva essu ja nyt iki-ihana mekko. Tämä kangas on kyllä semmonen helmi, että ihan heikottaa. Pääntielle ompelin nauhakujan ja sivusaumat hurautin kiinni. Simppeli tuunaus. Jos opettelisi ensi kesänä (taas) käyttämään mekkoa... no nyt on ehkä pakko kun tämä on niin rakas ja vihdoin ihan valmis :-D

Tämmönenkin tilkkuvuori on tohon ilmestynyt...


...tämä taas johtuu siitä, että meikäläinen on ruvennu kirjailijaksi ;-) tästä lisää seuraavassa höpinässä.
Heipat siihen asti ja hyvää naisten päivää <3

-Johanna-

4 kommenttia:

  1. Puusavotan jälkeen tietää kuinka mahdottoman paljon outoja lihaksia ja jäntyjä elimistöön oikein mahtuukaan! Mukavaa hommaa silti, jos on hyvät hanskat! Oikeaa hyötyliikuntaa!

    Nätin koltun olet tehnyt! Olen pitkään harkinnut kesäkoltun tekoa, sellaista kokopitkällä napituksella ja vyötäröltä poikki ja helmat heiluu nilkoissa sekä lyhyet tai kolmeneljännes hihat...löytyisi vain sopiva kangas!

    Ihanaa naistenpäiväiltaa!

    VastaaPoista
  2. Totta! Puuhommat on kyllä ihan parhaasta päästä hyötyliikuntaa. Vielä kun pääsis ihan mettään kohjaamaan noitten pöllien kanssa...

    Kiitos, tämä essukolttu saa kyllä odottamaan kesää :-)... tuo kankaan kuosi on erityisesti se mun sydämensulattaja :-D
    Toivottavasti löydät myös jonkun ihanan kankaan tulevaa hulmuhelmaa varten... onnea etsintöihin :-) mallisuunnitelma vaikuttaa ainakin mahtavalta!!

    VastaaPoista
  3. Joo kivan mekon olit tehnyt. Kirpparit on kans ihan mun yks parhaista jutuista. Jäis muuten mun selällä tuo puu pölli kasa kantamatta, niin että hattua nostan. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  4. Lämpimästi tervetuloa! Ihanaa, että olet löytänyt tiesi tänne :) ja kiitos kutsusta, ilomielin tulen vierailulle myös aurinkokujalle :)

    Kirpparireissut ovat mielen terapiaa parhaimmillaan...Vielä kun osaisi pitää homman aisoissa... aina se ei onnistu :D

    Nyt kun on koivuja kaadettu jo 5, alkaa täälläkin selän turnauskestävyys olla tapissaan. Muutama paussipäivä käsitöiden parissa on ihan paikallaan :)

    VastaaPoista