maanantai 29. helmikuuta 2016

OLIPA KERRAN...
...Farkkuvuori, sametilla höystettynä (ja on kyllä edelleenkin). Mites sitäkin on kertynyt niin paljon. Se on silti vaan ihan hyvä asia, meinaan farkku on kyllä tosi monikäyttönen materiaali. Tänään on nyt inspis iskenyt värimaailman kautta. Farkkulaarista pilkisteli nimittäin ihana vaaleanpunainen farkkutakki, jonka olin ihan unohtanut. 

Eikä siinä vielä kaikki...pohjalta löytyi lisää saman värigenren farkkuja ja siitä se ajatus sitten lähti :-D 
Farkut silpuksi ja kursimaan jotain uutta kasaan...


Ei varmaan kovin suuri yllätys, mutta kassia tästäkin pukkaa :-) 
Ihan summamutikassa leikkelin farkkuja pieneksi ja yhdistelin ihan miten sattuu... tilkkutyöt on muuten semmosta hommaa, ettei tahdo tämä hermo riittää saumoja kohdistella. Näin se käy luonikkaasti kun ei saumojen paikoilla ole mitään väliä. 


Sitten jokasortin tykötarvetta mukaan...


Anoppi oli löytänyt kirppikseltä näin ihanan nappikokoelman... sieltä lähti myös tähän projektiin napit koristeeksi.


Ja näin valmistui hän... vanhasta ruusuverhosta vuori ja reunus, kiinnityksenä magneettinappi. Kantohihnat syntyi vanhasta pöytäliinasta. Soljet taitaa olla jostain edesmenneestä kassista. Tämä oli kauhian kiva projekti... pian laitetaan sinisetkin farkut silpuksi :-D. 

Laitetaas sitten vielä tämä seuraava teelmys, joka on isännän kierrätysaskartelu projekti. 
Eli vanhaan pönttöuuniin valmistui arina. Kaikki osat on romurautaa ja hitsailtu kasaan. Kyllä nyt kelpaa haudutella sapuskaakin uunin lämmössä :-) Omnomnom... :-) 

Inspiroivaa viikkoa sinulle <3 

-Johanna-

4 kommenttia:

 1. Ihanan keväinen kassi :) Mulla ois suunnitelus menny koko päivä. Ootte siis koko porukka hyvin luovia immeisiä :) Jatkakaa samaan malliin

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katja :-) ... se olis varmaan joskus ihan terveellistäkin, että suunnittelis jotain kunnolla... mut ku ei siit mittään tuu :-D tämä mun puoliso sit taas kuuluu tähän suunnittelu/mittailu/varmistelu ihmisryhmään :-D ... niin kai ne vastakohdat sit täydentää toisiaan :-)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista