keskiviikko 17. helmikuuta 2016

VALON PISAROIT...


...Niistähän se iki ihana Kilpeläisen Tuurekin laulaa. Näitä pisaroita on saatu tänne satakuntaan parina viime päivänä aina silmiähiveleviin auringonlaskuihin asti. Mahtavaa. Kyllä se mielikin virkistyy heti kun puita hakiessa selkää lämmittää ihanat auringonsäteet. 
Vaikka keli on ollut mitä mainioin, täällä torpassa on pysytty ihan neljän seinän sisällä...jaa no lenkillä on vähän tullut juoksenneltua ja noita puita roudattua, mutta kumminkin. 

Nyt on värkätty yleisön toiveesta sytykeruusuja kopallinen ja hiiriä muutama rivi. 

Näitä hiirulaisia kokeilin nyt ekaa kertaa. Ystävä on joskus tuonut pari hiirulaista tuliaisiksi ja nyt päätin kokeilla itekkin mites näitä oikein värkkäillään. Kivoja oli nämäkin toteuttaa... Näitä sytykehärpäkkeitä valmistuu täällä ympäri vuoden aina tilauksesta. Irtona näitä saa tilailla 0,20 €/kpl. Erilaisia lahjapakkauksia värkkäilen taas kunhan kerkiän :)

Tänään poikkesi ihana ystävä kylässä ja mukana oli suloisuutta ylitsepursuava pian 1v. kummiplikka. Piipahdettiin siinä naisväellä tuossa paikallisessa kierrätyskeskuksessa. Eipä ole tullut aikoihin käytyäkään... Hatun nosto kyseiselle puulaakille, nimittäin harvassa ovat nämä paikat joissa tavara kiertää ilmaiseksi.
Pieniä löytöjä tuli (yllätysyllätys) tehtyä. Laitetaas tähän muutama kuva:


...Juu mää tiedän... tää on niin ruma et taidan olla universumin ainoo ihminen kun huolis tämän, mut meil oli vaan joku yhteys :D Täs on siis kaks pientä kappaa, katotaan mitä näistä joskus syntyy :) pari muutakin kankaanklappua jäi matkaan, niistä joskus toiste.Sit löyty melkosen vanha opus, jossa oli melkosen upee fontti.Tästä varmaan jotain askarteluvärkkiä johonkin...joskus... Käsityölehtiä myös pari lähti matkaan.

Mut hei sit nämä.... Ruusumalvakupit. Ohi ei päässy sit millään, vaik ehkä syytä olis ollu. Näitä oli 4kpl. Meikäläinen ei ole sit siivuakaan kiinnostunu onko astiat Arabiaa vai jotain kinkkikamaa... jos astia on kaunis, se on kaunis makso se sit 150€ tai 0,50 € tai niinku nämä 0€. 

Tästä sit onki suora aasinsilta seuraavaan keräilykohteeseen, joka on erilaiset (ja samanlaiset ja ihan kaikenlaiset) ruusukupit, tasseil en pidä väliä... mut nuo kaffekupit on kauniita. 


Sinne nämä malvakupitkin päätyivät muiden joukkoon. Joihinkin kuppeihin olen kynttilöitä tehnyt, mutta muuten ne ovat ihan vaan esillä näin Riihimäen lasipurkeissa. On siellä juu muutama tassikin, sokerikko ja kermakkokin joukossa, mutta muuten ihan vaan kuppeja. Sulassa sovussa Arabiat ja Taiwanit... yhtä kauniita kaikki :)

Semmonen päivän tarjonta tänään... 

Voi kun saataisiin näitä valon pisaroita paljon lisää, virkistävää loppuviikkoa ja kiva kun kurkkasit tämänkin höpinän :)-Johanna-

6 kommenttia:

 1. Tuure tosiaan laulaa asiaa valonpisaroista...tykkään :D Alakuvassa kauniisti valo suuntaa tulppuihin! Ihania kuppeja! Nuo sytykkeet ovat aikas kauniita myös, raaskiiko niitä käyttää??

  VastaaPoista
 2. Juu, Tuurella on paljon kaunista sanottavaa monessa sanotuksessa... mä olen suuri fani :)
  Noi ruusukupit on ihan vanhimpia keräilyhurahduksia... ne on niin herkkiä ja kauniita.
  Monilla kyllä on näyttänyt olevan sytykkeet ihan koristeenakin, mutta kyllä täällä palaa kaikki :D Joskus tein tonttusytykkeitä...niissä oli hiukan enemmän hommaa, niin vähän kauemman aikaa nököttivät koristeena ennen varsinaista määränpäätään :D

  VastaaPoista
 3. Näin on :-) ... täytyy pian taas poiketa uudestaan.

  VastaaPoista
 4. Nakkilastakin löytyy samanlainen kierrätyspiste, paa joskus poiketen.Noita sytykehiiriä en olekkaan kokeillut, hiukkasen ihanii :)

  VastaaPoista
 5. No juu oon kuullu tosta Nakkilan paikasta, mut en ole vielä sinne asti päässyt... siinä hyvä hiihtolomareissu (ei ehkä lasten mielestä) :D

  Ystävä oli noita hiiriä värkkäillyt ja pakko oli kans kokeilla... kyllä tuo kananmunakenno on monikäyttönen materiaali :)

  VastaaPoista