perjantai 26. helmikuuta 2016

Suoritusressi...

...Nii semmonen meinas iskeä tässä alkuviikosta ja pahemman kerran. Se on meinaan tämä hiihtoloma ihan niinku kaikki muutkin loma-ajat semmosta kummallista suorittamista... Osa porukasta kilpailee naapureitten kanssa, että kellä on kallein ja mahtavin etelänloma varattuna ja jossain kohistetaan ja tapellaan kun joudutaan istumaan isännän/emännän sukulaisten kanssa hiihtokeskuksen lomamökissä viikonpäivät... Täällä meillä nämä ressit on vähän erilaisia, mutta silti se vaan meinaa paineen puolelle kallistua. Aina sitä miettii, että kakaroille pitäis jotain ohjelmaa järkätä ja sitä ja tätä ja tota tehdä ja mennä ja tulla... voin kertoa, että päätin unohtaa ressin ja suorittamisen, me ei olla tehty yhtikäs mitään... yhdessä ollaan kotoiltu ja eilen pyrähdettiin oikein isolla kaupalla Porin Prismassa ja käytiin siinä jopati ulkoruokinnallakin. Siinäkin matkalla (n.30km) todettiin, että meidän perhettä ei ole tarkotettu matkustamaan. Ehkä olen huono äiti, mutta eipä ressiä siitäkään... pian on huolet ohi ja koulut alkaa. Joku viisas on joskus sanonut, että lapset ei tarvitse jatkuvaa järjestettyä ohjelmaa, eikä aikuisen tarvitse olla lapsen aktivointikeskus... nii-i... mutku " KAIKKI muutki tekee sitä tätä ja tota"... huoh...kesälomia vaan odotellessa ;-)
  
No ollaan me sentään tässä lomalla pirtistä poistuttu hetkellisesti.


Lasse labbiksen kanssa käytiin tsekkaamassa kun ihana aurinko sulatteli lumia... Koira parka oli ihan sekasin, kun kaikenmaailman rasahduksia kuului kun raskas lumi lätsähteli maahan :-) 

Pari kassiakin tuli kyhäiltyä. Tämä ylempi on tehty jämäpalasta, joka jäi joskus mummun penkinpäälystysprojektista. Sisäosassa on ruskea puuvillavuoritus ja kiinnityksenä magneettinappi. Tämä valkoinen teelmys on jälleen pöytätableteista koottu. Tuo musta kukkakuvio on huopaa... olisko ollut joku kaitaliinanpätkä? En edes muista mistä olen sen saanut, mutta monta monta vuotta on tuolla varastossa pyörinyt. Kiva kun löysi nyt paikkansa tuossa kassin kyljessä. Läppänä on vanha vyönpätkä, jossa tarrakiinnitys. Sisäosassa musta puuvilla. 

Sitten oli pakko kokeilla auringonsädehuumassa pikkuihmisten kesähaalaria. Mekkoa kyllä alunperin ajattelin kasata, mutta tehdään niitä vaikka sitten seuraavaksi :-) tämä haalari on 80cm.Tuo kukkakangas on niin kertakaikkiaan ihana!!! Se on peräisin vanhasta verhokapasta joka ei varmaan montaa päivää ole ikkunassa killunut. Mielessä jo kävi josko tekisi itsellekin kesämekon tästä. Se vaan, kun täytyisi opetella ensin mekkoa käyttämään. Samaa kangasta ainakin riittäisi vielä runsaasti, sillä löysin tätä joskus kirppikseltä lisää kahden pussilakanan verran :-) 


Ihana tyttäreni valmisti vielä lomailoksi lettuja... paistamisharjoitusten yhteydessä koirakin sai muutaman harjoitusvedoksen, joten kaikille riitti iloa suun täydeltä :-) 

Jos lomia olet vietellyt, toivottavasti olet saanut viettää ne niin kuin itse olet halunnut... oli se sitten Suomen ulkopuolella, pohjoisessa, etelässä tai ihan vaan kotona :-) 

Aurinkoista viikonloppua <3

-Johanna-

2 kommenttia:

  1. Ihania tekeleitä :) Kukkahaalarista tulee niin kesä mieleen, joten sitä ootellessa :)

    VastaaPoista
  2. Tuo kukkakangas on kyllä sellanen oikee kesähelmi :-) sitä todella jo ootellessa :-)

    VastaaPoista