lauantai 18. kesäkuuta 2016

PIHAN KOOTUT

Hyvät kesäkuun ehtoot kaikille!
Mä huomasin just et olen taas pettäny lupaukseni... tai emmää ny tiedä oonko pettäny, mut tälläi rouheesti myöhässä kumminki :-)  Eli jos joku muistaa lukeneensa/nähneensä jossain vaiheessa talvea, kun laitoin kuvaa isännän projektista johon kuului kelkanjalas ja kuormalava, niin tässä se nyt vihdon ja viimen on :-) 


... eli säilytyslaatikoita pihalle, maalausta vaille valmiina. Pohjana toimii siis kuormalava, runko ja vuoritus ovat kierrätyslautaa eri kohteista ja kattopelli on ulkosaunan rempan jäljiltä jäänyt pala. Kannen nostokahva siis valmistui vanhan potkukelkan jalaksesta hitsaten ja päälle metallimaali. Mä tykkään erityisesti tosta kahvasta. Taidan laittaa tolle ukolle tilaukseen näitä muuhunkin käyttöön. Kun joskus hamaassa tulevaisuudessa aikaa on, niin nämä laatikot saavat päälleen punamaalin. 
Noin, nyt on vihdoin esitelty nämäkin ekotekolaatikot :-) 

Laitetaas nyt pari muutakin pihapöhellystä tähän samaan syssyyn kun alkuun päästiin.

Eli nyt kun meillä tuo paljon puhuttu laajennusprojekti on heittänyt koko pihapiirin ympäri, jouduttiin purkamaan sisäpihalla ollut kiviaidanpätkä. Siinä aidalla kun oli tuo meikäläisen Tikka-koneen paraatipaikka toivottamassa vieraat tervetulleeksi (ja kuvastamassa talonväen järjenjuoksua), niin nyt täytyi löytää koneelle uusi paikka... ja tuohon terassin rapunpieleen se paikka nyt valikoitui. 


Kaveriksi löytyi muitakin jo elämää nähneitä ystäviä... sangossa kasvaa oppineittenkukkaa... melkonen mysteeri kukkiiko tuo ikinä, mutta ainakin vihertää reippaasti :-D. Sangon ja koneen alla on kivikuvioituja lattialaattoja mummun rempan jäljiltä. 


Sangoista ei voi saada tarpeekseen. Täytyy myöntää että mulla on näitä aika monta...tosi monta :-D keskelle olen kivien joukkoon törkännyt uusvanhan ruostuneen maitotonkan, jossa kasvaa jotain maahumalaa. Lajista ei ole tietoa, mutta, herkät pienet humalat kuuluu mun lempikasveihin, olkoon mitä laatua vaan. 


Lassekin on tainnut löytää lempparikukkansa... Eikä huono valinta yhtään, koiranputki on ihan täydellinen kesäkukka. 

Illan hämärtyessä on siirrytty sisätiloihin kynttilänvalon tunnelmiin. Suunnittelumyssy vedetty syvälle päähän, tartuttu kynään ja paperiin... kangaskokeiluakin jo hiukan. Ans kattoa mitä näistä tulee.Mukavaa viikonloppua, luovia ja lämpimiä ajatuksia sinulle <3

-Johanna-

2 kommenttia:

  1. Yhtä luovia, niin isäntä kuin emäntä :) Tuskin maltan odottaa mitä ihanasta kisukankaasta valmistuu :)

    VastaaPoista
  2. Kai se on 17 ja puol vuotta muokannu meistä tämmösen yhrensortin luovan hulluuden pariskunnan :D <3
    Juu kisukangas muokkautuu seuraavaksi koneen alla... katotaan meneekö hermot vai pysytäänkö sovussa :D

    VastaaPoista