sunnuntai 14. elokuuta 2016

AISTIELÄMYKSIÄ

Ootteko koskaan tuoksutellut sateen jälkeisen auringonpaisteen hellimiä, kypsyviä omenoita? Tämä on sellanen elämys mikä jokasen tulisi joskus kokea. Meikäläisen pensasmustikat asustaa omppupuun alla ja niitä mustikoita poimiessa sain nauttia tästä ihanasta omenaterapiasta. Syksy on kyllä niin ihanaa aikaa <3


Aistielämyksiä on koettu myös monessa muussa muodossa.
Meikäläisen vanhemmat ovat tehneet tässä taannoin saunarempan ja vaikka en sähkösaunan kannattaja olekaan, niin siitä saunasta kyllä tulee hyvät löylyt :-)  Lieneekö yksi syy isän entisöimät puutarhatontut, jotka asuvat nyt saunassa. Tämä on niin kiva tuunaus, että laittelen senkin nyt tänne vaikkei se omaa käsialaani olekaan.
Aika monen puutarhasta tai muuten vaan pihamaalta varmaan löytyy auringon ja sateen teilaamia tonttuparkoja. Jos ei ole maalien kanssa nyprääjä, niin tontuille voi antaa uuden elämän sutimalla ne saumauslaastilla uuteen uskoon. Mun makuun on oikein ihania nuo karumman harmaat tonttu-ukkelit ja sopii saunakavereiksikin oikein hyvin :-)


Simppeli ja nopea homma.


Siellä he ihan omalla hyllyllään nököttää. Kuva vähän huono, mutta koittakaa saada selkoa.

No, oon mä jotain itekkin vähän hääräillyt. Nyt tuli kokeiltua vielä vähän erilaista kierrätystakkia ja reilummalla 44 koolla.
Tähän kokeiluun valikoitui sinipohjainen kukkakangas ja sen kaveriksi yksivärinen sininen.


Löysin vanhan takkikaavan, jota korjailin tähän käyttöön sopivaksi lisäämällä leikkauksia eteen ja taakse ja vähän sinne sun tänne. 
Tämä kukkakangas on kaiketi ollut joku verhokangas...ehkä...? Sininen on lahjoituksena saatua paksuhkoa puuvillasekoitetta. 


Tasku sai pitsiä päälleen. Tämäkin liina on vanha.


 Sivuissa helmassa kiristysnauhat. Nämä nauhat ovat peräisin vanhojen tuolinpäälisten kiinnitysnauhoista.


Selässä myös solmittava kiristysnauha.


Vetskari, tuulilista ja tarrat...
Valkoinen vuorikangas on jälleen kerran konttilöytö.


Valmis takki takaa...
...ja edestä...


Semmonen syksyn kukkateos :-) 

Lauantaina päästiin taas nauttimaan Nokialla Ylis'sfestareiden mahtavasta tunnelmasta avustushommien merkeissä. Ei haitannut pikku sateenpirskeet, kun on huippuporukalla liikkeellä.Taas on monta ikimuistoista hetkeä taltioitu muistojen arkistoihin :-) <3 


Syksyisiä suunnitelmia ja aistikasta viikkoa sinulle <3 

-Johanna- 

4 kommenttia:

 1. Aikas herkullisen näköisii omppuja ja joskius tuoksuteltukkin on. Jännää miten sade saa ne tuoksumaan.

  VastaaPoista
 2. Totta...sade on ompuille ihme aktivaattori :-)

  VastaaPoista
 3. Komeita onmppuja..mein on taas ihan rupisia.
  Jukra ku tuli komeet saunatontut ja sopii tuonne tummaan hämärään!

  VastaaPoista
 4. Mein omput on ihmeen vähärupisia tänä vuonna... ainoo vika vaan, kun noi ampparit on reijittäny joka toisen hetelmän :-\

  VastaaPoista