tiistai 14. helmikuuta 2017

FRENDIPÄIVÄ

Flunssa vetelee viimisiään. Eilen uskaltauduin jo vähän kävelylenkillekin ja hyvää teki. Ilma on ollu niin mahdottoman upee, että oikeen sydäntä lämmittää. 

Viimeksi postailin kangasaarteista, jotka ystävä toi. Nyt päätin testailla laatikon vanhaa raitakangasta, jonka väritys on sitte niin ihana, että!! Kassi tästäkin tulisi. Kangas on tukevaa, mutta ei liian paksua. 


Raitasen kaveriksi valikoitui sävyyn soveltuva pitsiliina, jonka leikkasin osiin. 

Kassille mallin suunnittelin ihan vaan käsikopelolla, suoraan leikaten. Suorakaiteen muotoiseen pohjakankaaseen fundeerasin tuollasen "essutaskun", jonka päälle tuli vielä pieni, magneettinapilla suljettava läppätasku. Taskujen ryhtiä tuo vinonauha, joka on myös toooosi vanhaa. Raidat käänsin taskuissa eri suuntiin.


Vuorikankaaksi tuli vahva valkoinen pöytäliinakangas. Sisälle tein myös sivutaskun. Kassin suulle ompelin vetoketjun.


Pitsin lisäksi koristeeksi löysin näitä ihania vanhoja nappeja. Niitä voi aina ommella joka työhön muutaman :-)  Säädettävä kantohihna löytyi myös varastosta. Se on jostain vanhasta kassista säästetty. 


Tällanen veska siis tälläkertaa. Vähän väriä päivään :-) 

Nii tänään oli se ystävänpäivä... Meikäläinen on onnekas, sillä ystäviä on monen ikäisiä ja kaikki erilaisia, ihania, rakkaita ja korvaamattomia. Ystävät on niin suuri lahja, ettei sitä varmaan koskaan osaa tarpeeksi arvostaa. Ollaan siis sen ystävyyden arvoisia <3

Kiitos kun poikkesit!! Palaillaan pian...-Johanna-

2 kommenttia:

  1. Ihan tulee kevät mieleen tuosta kassista :) Hyvää ystävänpäivää sinnekkin

    VastaaPoista
  2. Juu tän kassin värit on tehty kevätaurinkoon :-)

    Kiitos <3

    VastaaPoista