keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Lesijät

Kakaroitten hiihtoloma on aina mielenkiintonen selviytymishaaste... kaikille.
Meikäläisen jälkikasvu elää sitä aikakautta elämässään, kun pulkkamäki, hiihtämiset, luistelu ym. Ulkona tapahtuva aktiviteetti on "syvältä". Eli ellei hiihtolomalla lennetä etelän aurinkoon tai vähintään reissata laivalla, on kaikki ylimääräinen liikehdintä turhaa. 
Niinpä on tämäkin viikko aloitettu tehokkaalla pleikkarin ja netflixin saattelemalla lesimislomalla. Ei niin huono silti sekään... on se hyvä junioreidenkin välillä laittaa aivot narikkaan ja vaan antaa olla. 

Tässä lomahuumassa kävästiin anopin kanssa kirpparireissulla. Löytöjä tuli vaikka mitä...


Nämä kirjat löytyivät muutamalla eurolla käsityökirjaston täytteeksi :-)

Sitten oli helmien helmi, nimittäin 2 ohutta puuvillaista retropussilakanaa huimaan 1,50€ hintaan... näistä värkkää vaikka mitä <3


Juu... ja vino pino ihania vaatteita tottakai :-)

Tuli värkkäiltyä tässä  yhtenä ehtoona yks pitsikassi. Mä näytän...


Oon saanut roppakaupalla ihania pitsivirkkauksia lahjoituksena, ISO kiitos niistä. Tämä kyseinen yksilö oli pidempi liinanpätkä jonka laitoin kylmästi saksilla puoliksi. Sitten ompelin saumurilla näistä kaksi pussia.


Pussin suulle vetskari.


Vuorikankaaksi tämä vahva puuvilla. Ilmeisesti ollut kappa.


Vähän koristusta vielä. Tämä nauha on löytö kirppikseltä...


Kantohihna valmistui harmaasta nauhasta, jonka sisälle tuli vahvikkeeksi nyöri.


Ja näin... kassi valmis. Aikas kiva tulevaa kesää ajatellen. Koko on n. 35x30cm. Näin kaksinkertaisena hihnan mitta on 65cm ja siirtämällä toisen hakasen tulee hihnasta tuplamittainen.

Jaahas...  siellä on melkonen myräkkä puhaltanu tänään. Meinas ihan pipo lentää päästä kun puita hain koppareitteni kanssa.

Vanhan pirtin nurkat vinkuu niinku ulvova mylläri olis kylässä. Pönttöuunikin jäähtyy ihan hujauksessa. Ei muuta kun puita lisää pesään... välillä vähän makkaroita lämpimäks <3Hyviä lomia niille, jotka sellasesta saa nauttia, ja lepposaa loppuviikkoa ihan kaikille <3 palataan taas pian.

-Johanna-

2 kommenttia:

  1. Ja jälleen ihailen sun kättes töitä , uskomaton idearikkaus sulla.

    VastaaPoista
  2. No voi <3... Sitä on saanu niin paljon hienoa matskua, että ideoiminen käy ihan itestään ;-)

    VastaaPoista