keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Räsyjä

Sitä on kuulkaa kevät komeesti aluillaan. Meikäläinen ei ole saanut vielä minkäännäköstä inspiraatiota tuonne pihalle mitään nyppimään, mutta jotain kaappi-inventaaria tuli vähän tehtyä. Se on kyllä käsittämätöntä millanen määrä joka vuosi kertyy kaikkea ylimäärästä tavaraa ja vaatetta, vaikka ei mikään shoppailija tyyppi olekaan. 


Vino pino löytyi kaapeista myös t-paitaa ja muuta trikoovaatetta, mitkä olivat jo parhaat päivänsä nähneet. Olen aijemmin saanut pussillisen ihanaa vaaleanpunasta ostettua trikookudetta, niin ajattelin tempasta näistä vanhoista vaatteista myös kudetta ja pyöräyttää maton.


...näin suiron leikkuu lähti käyntiin...


Tässä alkusoitto... alotuksessa on kirjavaa paitasuiroa ja seuraava vaaleanpunainen väri ostokudetta. Valkoiset ja harmaat myös t-paitaa... 


Kun kaikki suirot oli virkattu, tein vähän koristusta reunaan. Maton halkaisijaksi tuli metri ja kudetta kului aika tarkkaan 2kg. Ja näin hän on valmis. On se aika keväinen ja taas tuli uusiokäyttöön monta vaatetta :-) 

Sellasta tänään... muistakaa muuten syynätä lemmikit punkkien varalta! Meidän Paavo-katti jo ensimäisen punkin oli poskeensa saanut...onneksi irtosi hyvin pois. 


Palataan taas uusin touhuin... kiva kun käväsit <3

-Johanna- 

2 kommenttia: