perjantai 28. elokuuta 2015

Romuromantiikkaa...

 

... vai mitä tää nyt sit mahtaa olla... jotain syyspimahdusta kumminkin :)Niin, syksy tulee hurjaa vauhtia ja siinä samassa syttyvät kynttilät ja joku entistä suurempi romuromantiikan kaipuu iskee suoraan korvien väliin. Syksy on oma lempparivuodenaikani kaikkine lumoavine väreineen, sateineen ja tuoksuineen. Kaikki syksyn ihanat väriskaalat puiden ja pensaiden lehdissä tuovat mieleen ihanan lämpimät, kaikenkirjavat villasukat... tätä siis odotellessa syksyn edetessä :)

Tässä kuvatunnelmia pihasaunan takaa...

 ...Vanhasta grilliritilästä tuunattu perhonen ei pahastu vaikka yöt alkavat viiletä...


No... täällä meikäläisen pajalla on siis aloiteltu syysfiilistelyt seuraavanlaisin värkkäilyin...Edellisestä bling bling- postauksesta ihan eri tunnelmiin.Virkkuukoukkuunkin jopa on tartuttu, mikä ei sitten juurikaan ole oma lajini tämäkään. Ihan liikaa laskemista ja ohjeen seuraamista, ei riitä hermot, ei sitten millään :D isoäidinneliöt ovat kertakaikkiaan niin ihania, että ei sellaista paikkaa olekkaan mihin ne eivät sopisi... ja niihin tämäkin pää sentään riittää. 

Tälläkertaa tein vähän reilumman kokoisia nipsupussukoita ja kylkeen pistelin erilaisia isoäidinneliöitä. Kankaaksi valikoitui syksyisen utuisia ja herkkiä kukkakankaita (taitavat olla mieheni ihanan mummun entiset verhot kumpikin). Napit nyt kun ovat yksi heikkouteni niin piti kai niitäkin tähän laittaa. Pussit ovat kooltaan n. 21x18cm ja sisäosa on vuoritettu puuvillakankaalla. Nipsu on 15cm pitkä. Näitä utuisia voi tiedustella omakseen hintaan 12€/kpl

Lisätäänpä tähän nyt muutama aijemmin valmistunut romuromantiikkagenreen kuuluva nipsupussukka...

Lisää ruusuisia projekteja tulossa... Siihen asti heipähei :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti