tiistai 18. elokuuta 2015

Soccer...

 

 Nonii... täähän meni taas sen vanhan kaavan mukaan, eli ihastuksesta täyshurahdukseen ja siitä ideointiin ja toteutukseen. 

Etsiskelin tässä taannoin internetin valtaväyliltä pojalle  hänen toivomaansa nappikorvista, jonka olisi määräs olla nappiksen mallinen (jalkapallokorvis kun jo löytyy, niin sen kaveriksi). Heikko oli saalis, vaikka kuinka koitin sivuja koluta, mutta... Siinä sivussa sitten eri hakusanoja kun käytin, niin sivulle pompsahti ihania strassisilityskuvia. Fanaattisena junnujalkapalloäitinä siis näistä futisaiheisista silityskuvista ei vaan sitte millään päässy ohi. 

Melkosen hinnakkaita ovat nuo strassihömpötykset minun mittakaavassani joten totuttuun tapaani valkkasin kuvan sieltä halvimmasta päästä.  Näin kokemattomalle silityskuvien kiinnittäjälle lienee muutenkin viisas päätös.

Kun sitten kotiin asti nämä ihanuudet selvisivät, niin yllätys oli erittäin positiivinen! Kuvat olivat paljon suurempia ja näyttävämpiä, mitä netistä tihrustaessa osasin odottaa. Kertakaikkiaan niin ihania, että iski melkein paniikki... Herranjumala mites näitä nyt sitte kiinnitellään.. huhhuh!


No mutta. Ensin piti tietysti ajatella mihin kuvat kiinnitetään, ja tähän ajattelin pieniä rahapussin,puhelimen ja avaimet vetäviä olkalaukkuja. Kankaat valkkasin kirppikseltä löytämästäni kangaspussista, jossa oli punaista ja turkoosia (vihertävää) ja mustaa paksumpaa kasseihin sopivaa kangasta. Vuoritus tietysti myös kaikkiin. Kaavan piirsin ihan vaan vapaalla kädellä... suitsait sinnepäin :)

 

No sitten kun kankaat oli leikattu alkoi kuvien kiinnitys. tilauksen mukana tuli englanninkielinen ohjeistus jota lähdin tulkkaamaan... Siinä sitten kärsivällisyys petti ja avasin suosiolla youtubesta ohjevideon kyseisestä aiheesta. Eikä aikaakaan kun olin jo silitysrautaa kuumentamassa. 

Eli ei ollut hankala homma... silitetään kangas, takamuovi irti kuvasta, kuvan asetus paikoilleen, kankaan taakse joku suojapaperi, leivinpaperi kuvan päälle ja painetaan silitysraudalla 10-15 sekuntia ja that`s it... hetki jäähdytellään ja irroitetaan suojakalvo kuvan päältä. 


 

Sitten surruttelemaan vaan veskan osat kiinni toisiinsa ja valmista tulee. Olkahihnaksi laitoin 1m hopeanväriset ketjut. 

 

Melkosta blingblingiä, vaikka kuvissa strassit eivät nyt kovin hyvin näykkään :)

Kasseja valmistui 10 kpl, joista kaikki mustat ja yksi punainen jo menivät heti kättelyssä uusiin koteihinsa... Vielä siis 3 turkoosia ja 2 punaista vapaana hintaan 14€, josta 2€/kassi menee lahjoituksena pojan futisjoukkueelle. 

 

 Tämmöstä kokeilua tänään, kiitos ajastasi ja aurinkoisia päiviä sinulle :)


 


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti