keskiviikko 5. elokuuta 2015

Retropimuille

On se aika kummallinen epeli, kun se jo taas on elokuu ehtinyt vaihtumaan ihan huomaamatta. Loistavaa että satiin vielä ihania aurinkoisia ja lämpimiä päiviä ennen joulua. Toivottavasti kaikki joilla mahdollisuus on, ovat heränneet kuskaamaan ulos myös niitä läheisiä, ystäviä tai vaikka ihan tuiki tuntemattomia, jotka tarvitsevat ulkoilman ihailuun apua. Siitä parempaa mieltä ei varmasti yhtäkkiä monestakaan jutusta saa :) Itse lähdin mummuni kanssa mustikkareissulle... Mahtava päivä!

Näin koululaisten äitinä olen erityisen kiitollinen ulkoiluilmoista... Sisätiloissa kun muutama päivä vietetään, alkavat seinät kirjaimellisesti kaatumaan päälle ja tunteet muutenkin kuumentua. Tässä kuitenkin totuus koulujen alusta on eittämättä edessä... Mainoslehdissä pursuaa sivukaupalla reppuja, kyniä, tabletteja, penaaleja... Omaa mieltäni lämmittää erityisesti se että omille lapsukaisille penaalit olen saanut valmistaa itse... Poika ilmoitti haluavansa käyttää viimevuotista penaalia, jonka tein 70-luvun tyynyliinasta ja lisäsin vanhasta futispaidasta irrotetun merkin. Parhaalle kaverille tottakai tehtiin samanlainen :).  Tyttärelle valmistui viimevuonna tilkuista pöllöpenaali, joka myös vielä hengissä näyttää olevan :)

 No mutta juu... Penaaleita siis nytkin aloin värkkäilemään jokavuotiseen malliin. Nyt tosin vain nipsumallisia tälläerää, mutta katsellaan jahka tästä jotain vetoketjuversioitakin vielä syntyisi. 
Elikkäs nämä penaalit, tai voihan niitä käyttää ja täyttää ihan omalla mielikuvituksella, ovat siis erityisesti retropimuille suunnattuja ... Nämä kankaat vaan ovat jotenkin niiiiin ihquja. Nipsuna on 18cm hopeanvärinen ommeltu nipsu. Pussin koko on n. 20x11cm ja sisäosassa on vuoritus. Kuvat on otettu juuri käsinompelun jälkeen, että ryppyjä ja ruttuja saattaa ilmetä. Silittelyt ovat vielä edessä :) Näitäkin sopii tiedustella viestitse, jos joku pussukka itseäsi mielyttää. Hp. 12€
Elikkäs semmosia pussukoita tälläkertaa :)

Laitetaanpas tähän vielä kuvia pienistä nipsukukkaroista, joita tässä taannoin valmistui. Facebookin puolella ne ovatkin olleet jo näkösällä. Eli sain ihania 7,5cm sydännipsuja kukkaroita varten, ja tällaisia niistä tuli... pussin koko n.10x11cm ja sisäosassa vuoritus. Hp.5€/kukkaro.


Näin tämä elokuu pyörähtänyt liikkeelle! Iloa ja valoa päivääsi... Poikkeile taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti