maanantai 27. heinäkuuta 2015

JOTAIN PIENTÄ...

 

 Viime viikolla poikettiin ystävän ja pikkuruisen kummitytön kanssa Raumalla pitsiviikoilla. Pääasiallisesti tuli katsastettua uskomattoman upeita, vanhan Rauman avoimia pihoja, joissa järjestettiin pihakirppiksiä. Useammassa pihassa poiketessa tuntui kuin olisi astunut täysin toiseen maailmaan... Vähän sellasta Liisa ihmemaassa meininkiä. Jotain löytöjäkin tuli tehtyä, ei tosin samassa mittakaavassa kuin viime vuonna, mutta jotain kuitenkin.

 Ihanaa autokangasta 2,5€, nappipussi 1€, peltirasia 2€, ja vielä ihan pilkkahintaan vaatteita lapsille ja itselle :)...


Kurkkailtiin myös käsityömyymälöihin jotka ovat kuin sadusta... Siinä vierähtikin kokonainen päivä. 

Siinäpä sitten taas huomasi tarvitsevansa jos jonkin moista ja ei muuta kuin sorvin ääreen... 

 Yksi ihailun kohteista olivat neulatyynyt, joita olen jo aiemminkin katsellut monissa käsityöjulkaisuissa ja ihan livenäkin hypistellyt, mutta toteus on vaan jäänyt suorittamatta.
 Elikkäs ensin leikkailtiin ympyröitä tilkuista ja ommeltiin kiinni jättäen sivuun pieni kääntö/täyttöaukko.  Sitten vaan pallerot täyteen vanua...


 

Tässä kohtaa, kun koneompelut on suoritettu siirryn aina sään salliessa ulos ompelemaan. Yksin ei tarvi olla sielläkään :) ...

 Kun täyttöaukko on ommeltu kiinni, kiristellään pallerolle kukkamuoto puuvillalangalla. Sitten vielä nappi keskelle :)

Aikas söpösiä niistä tuli. Sopivat ihan koristeeksikin, ellei ole mikään ompelijatyyppi :) Näitäkin voi tiedustella viestitse jos kiinnostuit. Hp. on 3,5€/kpl :)

Ihanaa viikonaloitusta kaikille, ja kiitos ajastasi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti