keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

KESÄMONOT...

 

Tässä on nyt vierähtänyt tovi jos toinenkin taistellessa kurkkupaiseen kanssa, kumpi vie voiton meikäläinen vaiko tuo tuskantuoja... Uskoisin nyt lyöneeni tatamiin tuon pirulaisen ja päässeeni takaisin elävienkirjoihin. Toivottavasti te muut olette saaneet nauttia terveenä noista muutamista kesäisistä auringontäyteisistä päivistä, jotka siinä kiireenvilkkaa karasivat ohi. Uskotaan ja hartaasti toivotaan, että niitä muutama vielä mahtuisi tähänkin vuoteen. 

No mutta nyt kun on saatu sänky irti selästä, vaaditaan siis jonkinsortin piristystä... 


Viimevuotiset alekopasta ostetut tennarit ovat kieruneet tuossa jonkun aikaa kenkähyllyllä, eikä niitä vaan ole tullut jalkaan vedettyä. Nuo tasasen tylsät tennarit ovat tuntuneet jotenkin klohmon näköisiltä tässä meikäläisen einiinsirossa lättäjalassa. Tähän väliin siis voisi olla ihan sopiva homma tuunata jotain eloa näihin tennareihin. Alkuunsa otin esille klooripesuaineen ja piirtelin vesivärisutilla kuvioita kenkien etuosiin. kuivuttuaan kuviointi näkyi ihan ok, ja pesaisin kengät vielä koneessa puhtaiksi.Alemmassa kuvassa näkyy lopputulos (koirankarvat ovat lisäbonus) :)


 Tilasin tässä taannoin muutaman Fabricon kangastussin ihan mielenkiinnosta. En ole ennen moisia käyttänyt ja tähän projektiin näitä on nyt hyvä kokeilla. Väreinä tässä metsänvihreä ja musta.


 Siitä sitten lähdin piirustelemaan (mikä ei todellakaan ole oma lajini)...
 Sovellusta ja kokeilua, siitä on nämä kuvioinnit tehty :D

 Ihan hauskaa hommaa... 


 Kun piirtelyt olivat valmiit, kiinnitin värin vielä silittämällä ja pujotin nauhat paikoilleen. Avustavaa henkilökuntaa ilmaantui myös paikalle, mikä on tietysti ihan mukavaa :)
 Ihan kivat kesämonot niistä tuli, eikä ainakaan samanlaisia vastaan kävele ihan heti :) Tästä näpertelystä nyt voimaa uusiin projekteihin... 
Lämpöisiä ajatuksia kesääsi ja kiitos vierailusta sivuillani :) 

3 kommenttia: