tiistai 19. tammikuuta 2016

HULLUUTTA OSA 1.

Jeps, just sitä...
Joskus miettii, että onkohan jossain kohtaa tapahtunut joku väärinkäsitys... meinaan tässä luomisprosessissa omalla kohdallani. On tuo isäntäkin kerran jos toisenkin kutsunut hamsteriksi ja sellaiseksi ilmeisesti joku on tämän meikäläisen suunnitellutkin... varastoista päätellen. :)

Laittelen nyt näihin postauksiin mukaan joitakin hullutuksia, joita on tullut koottua nurkkiin vuosien varrella. Eikä niistä voi luopua... ikinä :)

Tähän alkuun huiskastaan kuva yhdestä tämän hamsterin kokoelmasta, eli herätyskelloista. Mää olen ihan hulluna näihin(kin)  :D Tässä kuvassa nyt ei ole kaikki kellot vielä koossa, mutta osa kuitenkin. Jotenkin tuo vanhan patinoituneen kellon tuoma aika on ihan erilaista... onhan tuossa kuvassa vähän uudempaakin mallistoa, mutta söpösiä kaikki tyyni 😊 mikään ei taida oikeaa aikaa näyttää, mutta sepä ei haittaa piiruakaan... parempikin niin, ettei aina tarvi olla ajan kanssa juoksemassa kilpaa.


Tässä alemmassa kuvassa kaikista kelloista rakkain. Se on euron kirppislöytö vuosien takaa... ruosteinen, kulunut ja ihana :)


Siinä ensimmäinen keräilykooste...


Jotain on käsityörintamallakin hitaasti, mutta varmasti tapahtunut. Tuntuu että kaikki aika kuluu nyt näillä pakkasilla pirtin lämmittämiseen ja sen seurauksena puiden kantamiseen. No, mutta jotain pientä kumminkin...
Laitoin tuossa viimeksi kuvaa uusista nipsuista ja nyt on valmistunut 3 ensimmäistä kassia.
... Elikkäs tämmöstä veskaa. Kaikkiin kolmeen on siis ommeltu tuo 24cm kassinipsu. Omasta mielestäni tämä nipsu on ehkä kaunein tähänastisista mitä olen käyttänyt. Kasseissa on sisällä puuvillasekoitteesta vuoritus ja kaikkiin on ommeltu myös pieni sisätasku, johon voi ne pienimmät hilpetöörit laittaa :)


Kokoa itse kassilla on n. 40×29cm, että tähän mahtuu jo vähän enemmänkin tavaraa föliin. Kantohihnana tuttu 1m. Ketju. Hinta näille teelmyksille on 22€/kpl.
Ja lisää näitä on valmistumassa... :) saksia on jo näytetty, että ompelua odotellessa.


Tuli siinä valmiiksi tämäkin yksi pitkäaikainen projekti...
Sain tämän harmaan villaneulepalan lahjoituksena, ja se on useamman vuosikymmenen takaa. Teos oli vielä puikoilla... ilmeisesti paita on pitänyt tulla. Takaosaksi ompelin pellavasekoitteesta palan...
Kuvat nyt aika vinkuroita, mutta ihan kiva kassi tämäkin. Pronssinvärinen nipsu on 18cm ja kassin koko n.20x26cm. Sisällä puuvillavuoritus. Kantohihnana 40cm pronssin värinen ketju. Hinta tälle neulepussukalle on 16€.

 On täällä taloudessa muitakin kierrätyspöhlöjä...

... tulevaisuudessa selviää mitä isäntä valmistaa kelkanjalaksesta ja eurolavoista... :)

Kirpeitä pakkaskelejä sinulle <3

-Johanna-


4 kommenttia:

 1. Ihania kasseja olet tehnyt :) Idearikasta kevättä sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja :)... Ihanaa materiaalia on ainakin niin paljon, että tahtoo iskeä valinnanvaikeus mihin näppinsä seuraavaksi iskee, SUURKIITOS siitä ;)
  valoisaa kevään odotusta myös sinne :)

  VastaaPoista
 3. Taas niin ihania kasseja..huh
  Nii ja nua kellot ne on aarteita!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia sinnekin :-) nuo on kyllä niin ihania nipsuja, että taitaa joutua tekemään lisätilauksen ennen ku tämäkään satsi on ommeltu valmiiks :-D
  Kellot on ihania... ja näissäkin pätee se mitä enempi ruostetta, sen parempi :-)

  VastaaPoista