torstai 28. tammikuuta 2016

SAIRASTUVALLA...

se olis sit kulunut viikko vedetty palvelijan roolia tehokkaasti. Molemmat lapset kunnon räkätautikohmelossa lojuneet sohvanpohjalla jo viikon... tuossa mietiskelin, että voi kun tulisi pian semmoset kelit että saisi heittää koko sohvan pihalle tuulettumaan, kun tämä tautiepisodi on ohi... hohhoijaa. Omat muruset eivät ole enää mitään vauveleita, vaan likkakin huitelee jo monta senttiä äitiään pidempänä (missä ei tosin kovinkaan paljon vaadita)... silti sydäntä raastaa kuunnella tappelupukareiden keuhkoja raastavaa yskimistä...sen tappelun lomassa. No, ehkä se on hyväkin merkki että lapset jaksaa tapella... ei siis kuolemanvakavasta taudista ole kyse :) Onneksi kevättä päin pusketaan kovaa vauhtia ja vesisade huuhtelee paraikaa lumikinoksia sileäksi. Se on kuin lupaus tulevasta vihreydestä ja selätetyistä räkäliinavuorista :)

Niiiin... vuorossa olisi romuhamsterin keräilyhulluuksia osa 2. Kaffepannut 


Monelle pannujen kerääjälle kohteena ovat kuparipannut, mutta täällä meikäläisen hyllyllä väritys ja materiaalimaailma on ihan toinen. Jos joku ihmettelee, että minkä takia näitä arvottomia alumiinipannuja ym. kukaan kerää... niinpä... hyvä kysymys. Nämä nyt vaan sattuvat hivelemään silmää siinä määrin, että ne(kin) luokitellaan täällä aarteiksi :) ja onhan näilläkin pannuilla melkoisia tarinoita takanaan. 

Ja jotain pientä näperrystä tässä palvelijan työn ohella on ehtinyt nypräämään. 
Pieniä avaimenperäpussukoita testasin muutaman kappaleen tilkuista. Varastossa on vino pino erilaisia vetoketjunpätkiä, jotka sopivat hyvin näihin pieniin näperryksiin, tilkkulaatikosta puhumattakaan... 


Näihin en mitään kaavaa tehnyt, vaan ihan tilkun koon mukaan taittelin kaksinkertaisesta kankaasta pussin ja vetoketju kylkeen. Nämä ovat monikäyttöisiä, vaikka lääkkeille, kolikoille, purkkapaloille, mitä pientä nyt keksiikin... 
Alimainen ruutupussi löysi jo uuden kodin, mutta muita voi kysellä hintaan 3,5€  jos tykästyit :)

Muutama nipsukukkarokin siinä valmistui, ja kankaat valikoituivat jo selvästi keeväänkaipuussa :)... vai olisko vaan kaipuuta siitä että lapset olisivat jo koulukuntoisia... kuka tietää ;) Nämä pikkupussit ovat siitä ihania, että pienestäkin kankaanpalasta onnistuu tekemään valmista. Toisaalta se kyllä hankaloittaa valintaa. Noita ihania pieniä kangastilkkuja jotka tahtoisi kaikki käyttää heti, on sadellut mulle monen monta laatikollista. Kiitos siitä kaikille ihanille lahjoittajille ja kaikille ohitsepääsemättömille kirppislöydöille :)


Pussin koko on n.11x14cm. Nipsun leveys 10cm. Tästä porukasta alimainen valkokukkainen pussi löysi myös jo uuden kodin, mutta muut ovat vapaalla jalalla hintaan 6€/kpl :)

LITSLÄTS kumpparit jalkaan ja rentouttavaa viikonloppua sinulle ja tervetuloa uudelleen <3 

-Johanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti