maanantai 11. tammikuuta 2016


PÄIVITYS...

Kyllä taas kelpaa. Anopin tuomat neilikat availevat pikkuhiljaa nuppujaan ja herättelevät jo kevään kaipuuta...

Pakkasetkin ovat laskeneet. Sen pystyy vanhassa torpassa havaitsemaan ilman lämpömittareitakin, eikä tarvi edes näyttää nokkaansa ulkona... Nimittäin ikkunat ovat sulaneet (sisältä) :D
Pikkuinen kummityttönikin vietti ensimmäisen "hoitopäivänsä" kanssani, ja se vasta oli ihanaa se :) Mukava päivä siis.

Nyt on siis sopiva päivä aloittaa myös koruvarastojen päivitys. Joulun alla hupenivat erityisesti korvikset melkoisen minimiin. Muutamat koruhärpäkkeet vielä löytyi ja laittelin kaikki loput tuonne facen puolelle "aleen", jotta halukkaat kurkatkaapa sieltä tai laitelkaa viestiä meikäläiselle, jos näistä kuvista nyt mitään selkoa ottaa. Muutamalla eurolla lähtee loput korut liikenteeseen.
Uusia koruja tulossa keväämmällä, jahka tästä saadaan muut asiat pois konteista :)
....Tattararattattaaaaaa!!! Tilailin tässä taannoin uusia nipsuja, jotka myös ilokseni nyt saapuivat. Oli paketin sisältö vielä ihanampi, kuin osasin odottaa. Voin kertoa, että melkoinen työ on ollut pitää itsensä aisoissa ja hoitaa muita asioita, kun säkillinen näitä ylen ihania 24cm kassinipsuja odottaa kangasta ympärilleen :) Odotettavissa siis kevätveskoja ja neulan murjomia sormia... uskoakseni hyvinkin pian :)Iloisia tammikuun päiviä, ja palaillaan pian uusin ideoin :)

-Johanna_

2 kommenttia:

  1. Ihania korviksia ja koruja! Mullakin on odottanut jo tovin muutama tuollainen nipsu, harmi että päivät kuluvat niin nopeaan ja töissäkin täytyy välillä käydä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saila!
    Toivottavasti sinullekin tulee pian aikaa tarttua nipsuiluihin, kun se on ainakin meikäläisen mielestä ihan mahdottoman koukuttavaa ja kivaa hommaa :) Oma haasteeni on seuraavaksi kokeilla kaksiosaisen nipsupussin värkkäystä... Ans kattoo kuin käy :)

    VastaaPoista