perjantai 6. toukokuuta 2016

PIHAL

Äitienpäivä se pukkaa päällensä... Jotain ajatuksia heräsi tähän teemaan tuossa sohvalla pönöttäessä ja niinpä syntyi seuraavanlaisia pussikokeiluja. Nämäkin on joku ehkä facen puolella jo bongannut.

Kaivelin esille kangasvärin, kirjainleimasimet, valkoiset pellavasekoitehousut, vanhan verhon kangasvärin sävyyn, silitys ja ompelusvehkeet ja sitten hommiin.
Housuista leikkelin pikkupussukoihin sopivat kappaleet, ja niihin lähdin painamaan tekstejä leimasimia käyttäen. Aikamoinen homma olikin painella tekstit yksittäisiä kirjainleimasimia ja kangasväriä käyttäen... varmasti olisi tähänkin miljoona helpompaa konstia ollut, mutta nämä testerit valmistuivat nyt näin :)


... Eli tämänlaisia tekstejä. Lisäksi syntyi muutama mummu, mummi ja vielä lisätoiveesta mummo tekstillinenkin versio...Ihan kivoja, uniikkeja lahjoja rakkaimmille <3 :)

Juu nyt on vietetty aikaa ihmetellen huuli pyöreenä pihassa myllertänyttä kaivinkonetta ja sen aikaansaannoksia... eli kyllä se nyt on vaan uskottava, että meidän piharakennus ehkä tuosta nyt sitten ansaitsemansa lisäneliöt lähitulevaisuudessa saa :-)

Tässä kaiken myllerryksen keskellä koitetaan vielä askarrella junnulle futiskenttää ja koittaapa meikäläinen leikkiä siinä sivussa vähän puutarhuriakin ja siirtelee kukkia ja kiviä paikasta toiseen. Mitään käsitystä ei ole mimmoseen paikkaan ja miten mikäkin rehu tulisi istuttaa, mutta jos ei paikassaan viihdy niin voi voi :) siitä en jaksa ressata. Eniten odotan, että pääsen ripottelemaan jotain kierrätettyjä koristushärpäkkeitä kaiken kansan ihmeteltäväksi tuonne rehujen ja kivien joukkoon :)


Jos kehtaan näyttää kukkakiviprojektin lopputuloksia, voin laitella kuvaa kun/jos valmista tulee...saas nähdä :D

Onneksi on kelit suosineet häärääjää, niin tarkenee :-)

Auringon iloa viikonloppuun ja aitoa välittämistä ja rakkautta kaikkien äitien sunnuntaihin <3 <3

-Johanna_


  

4 kommenttia:

 1. Sulla sitä ideoita ja virtaa piisaa. Kyllä se rakennuskin siitä valmistuu, kesähän on vast aluillaan :) Aurinkoista ja lämmintä äitienpäivää sinnekkin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :-)
  täytyy sanoa että kyllä tässä pakkaa välillä patterit loppumaan, mutta välillä kun lataa, niin taas jaksaa jaksaa painaa painaa :-D
  Ihanaa äiteenpäivää sinnekin <3

  VastaaPoista
 3. Hyväne aika kylläpäs siell etenee hommat!
  Kauniit pussakat taas värkkäsit.

  VastaaPoista
 4. Juu kyl täs pikkuhiljaa jottai näkyvää tapahtuu :-)...
  Kangasvärien käyttö on vallan unohtunu, nii nyt tuli sekin taas käyttöön näissä teelmyksissä :-)

  VastaaPoista