keskiviikko 19. lokakuuta 2016

VISANEN ROMU


Hei kuulkaas nyt on pakko laittaa kyselyruletti pyörimään. 
Mä olen saanut elämässäni monta ihan mahdottoman hienoa romuaarretta käsiini. Useimmiten sitä on edes joku käsitys missä mikäkin härpäke on aikoinaan palvellut. Nyt on kumminkin käyny sillai, että tämä seuraava kapistus ei oo millään tavalla auennu mulle ja toivosinkin nyt teiltä viisaammilta ajatuksia mikä tämä vois olla. 


Siis tämmönen härpäke. Ei oo kyllä mitään käryä mikä tämä vois olla...sanokaa te! Kauheen kaunis se kumminki on, oli mikä hyvänsä :-) 

Mää tästä ihmevärkistä rupesin kumminkin väsäämään ripustettavaa kynttiläasettia.
 

Ensin spraymaalia kevyt suhaus ison lasipurkin päälle ja purkki tohon ihmehärvelin koriin...joka muuten on ihan niinku tehty tämän koon lasipurkkia varten. 


Sitte kaivelin esille koristuksia...


Nuo härvelin kiemuraiset tottöröt huusivat puoleensa noita vanhan kristallikruunun kristalleja. Ihanasti tukee toisiaan romu ja kimallus <3


 Siinä koristukset paikoillaan. Ja tottakai tässäkin vaadittiin hiukan ruosteen romantiikkaa, niin laitoin härvelin kannakkeet kevyesti patinoituneista rautalangoista.


Tässä pimeämmissä tunnelmissa... sellanen kynttiläkruunu :-)  voi kun mä rakastan tehdä näitä romuveistoksia <3

Kun nyt kynttilätunnelmiin päästiin, niin tein mä pari tuikkukippoakin. Kovin on kansa tykännyt noista pitsisomisteisista jutuista, niin sellasta nyt tästäkin tuli. 

Hiukan arvelutti kyllä tuo väri, mutta loppujen lopuksi tuli oikeinkin kivat. Eli tänään tuunailtiin lasipurkkeja punasella pitsillä ym. höystöillä. 
Pitsin sovittelu sopivaan kokoon...


Silkkinauhaa ja koristuksia... 


Siinä pari valaistuna. Toisessa lukko ja toisessa avain koristuksena... näin he ovat siis erottomattomat :-) 

Sellasia tunnelmia täällä ja kertokaa ny ihmeessä joku että mikä  ihme tuo mun mysteerihärveli on :-) 

-Johanna-

2 kommenttia:

  1. Ei pienintä hajua mikä härpäke kysees. Noi punaiset pitsiunelma on kyl mageet :D

    VastaaPoista
  2. No voi vitja, ihan aattelin että sieltä suunnalta joku veikkaus ois tullu :-) toivottavasti joskus selkii tämänki härpäkkeen alkuperä :-D

    VastaaPoista