maanantai 7. marraskuuta 2016

RAMPAILUA


On tää rasittavaa. Käsi kiukuttelee edelleen ja hommat on ihan puolitekosia. Nuppi ei tahdo millään kestää tämmöstä tössöttelyä just nyt, kun tekemistä olis ihan liiaksi asti. Eipä silti... se on ihmisen ajatusmaailma semmonen, ettei pienille eikä isommille oireiluille sitä sopivaa hetkeä oikein taida olla koskaan... se on aina vaan se "miks just nyt"-hetki. Jottain on koitettu kumminkin nyppiä kaikesta huolimatta... ei parane jäädä mutisemaan, vaan koittaa voimien mukaan häärätä ja soveltaa. 


Yksikätisenä on saanu aikas hyvin maalailtua likan huoneen seiniä...ja näköjään vaatteitakin :-)  tämä teinikämpän remppaprojekti etenee pikkuhiljaa. nyt on saatu jo paneliseinät ja katto valkoiseksi... lattia odottaa laminaattejaan.

Huonejalujakin vähän tyttären kanssa tuunailtiin. Anopin vanha pöytä reerattiin uuteen uskoon. 


Ensin pöydän välitaso irti...


Lakkapinta hiottiin pois ja jalat sahasin lyhyemmiksi...


Runko maalattiin valkoiseksi, päälinen ja välitaso päälystettiin dcfix-kalvolla. välitaso vielä nojailee tuolla taustalla ja odottaa paikoilleen ruuvausta. Pöytä on kuin uusi :-) 

Käsittelemätön senkki huiskastiin puuvahalla, jonka sävy oli vaalean harmaa. Tästä tuli kyllä tosi kaunis sävy. vaha oli kiva levittää ihan vaan froteerätillä, ja teinitkin suoriutuivat tästä hommasta mallikkaasti <3 


Kuvassa nyt on kaikenmaailman työkalu/reeraus härpäkettä, mutta laittelen sitten parempia kuvia, kun kämppä joskus kokonaisuudessaan valmistuu.

Välihommina hiukan oli pakko tarttua koruilun maailmaankin. Mulle on jo hiukan hiipinyt joulukaipuu... mä niin siitä tunnelmasta tykkään, vaikka en mikään mahdoton jouluhösääjä olekaan.
Jouluisia korviksia siis yhden illan iloksi tuossa tempasin :-)

Samalla mallilla tein noita fimo-juttuja kuin viime vuonnakin. ne on niin kivoja :-)

Siellä he paistuu :-)

Ja tässä valmiita.

Sitten hiukan kierrätyskoruja jouluhenkeen. Tämmönen nalleketju löytyi jouluhärpäkelaatikosta ja näistä suloisista myös korvikset kasasin.Sitten kierrätyshenkeen nappikorviksia. näihin vihreisiin nappeihin askartelin fimosta karkkikepit


Ja toiset ihan vaan napit nappeina :-)


Nalleketjun helmistä vielä kaverit fimokarkkikepeille.


Rusetit koruihin on punaista kalalankaa. 

Tämmösiä puolikuntosen nyppimisiä tänään. täytyy sanoa, että tuosta koruilusta ei käsi kyllä tykännyt. Nyt täytyy antaa sen huilata, että päästään taas yhteisymmärryksessä uusiin projekteihin kiinni :-) 

Kiitos kun kurkkasit postauksen <3 palaillaan...

-Johanna-

2 kommenttia:

  1. Kurjaa et käsi kipuilee kun ois niin paljon tehtävää. Mut kivasti oot saanut maalattua, myös itsesikin :) Ihania joulukorviksia, mä niin tykkään joulusta

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä niin hermoja raastavaa, vaik ei sais valittaa... niin kauan on kaikki hyvin kun jotain saa tehtyä :-)

    Joulu on kyllä ihanaa, kun ei ressaa mistään siivoiluista <3 :-)

    VastaaPoista