torstai 17. marraskuuta 2016

TOSI KIERRÄTYSTÄ

Terve vaan. Keli on taas ihan niinku perus Suomen marraskuussa, eli vettä vihmoo pitkin vanhojen ikkunaparkojen aaltoilevia laseja. No, mut turha sitä ny on valitella... vetää verhot kiinni ni ei haittaa yhtään. 

Meikäläinen on pönöttänyt sisätiloissa muutenkin nyt ahkerasti. 
Ulkorakennuksen laajennusprojekti jatkuu ensi vuonna ja nyt on siivoiltu paikat talvea varten. Hommasta jäi erilaisia styrox ja finnfoam paloja joita isäntä toi tyrkylle, jotta saiskos niistä jotain värkättyä. Me kun ollaan ihan näillä näppäimillä taaperrettu 18 vuotta yhtä matkaa, niin kyllä tuo on jo hyvin oppinu kysymään, että onko tarvetta ennen kun roskiin mitään heittää :-D  
Näistä paloista saa loistavia pohjia kransseille.


Harpilla vaan rinkulat levyihin ja sahaamaan.


Sitten vähän lisää rakennusjämiä. päälystin nimittäin kokeeksi toisen rinkulan ekovillalla, jota myös tuolta työmaan nurkista löytyi. Tää on mun suosikki. 
Näin on kaksi pohjaa valmiina. 

Päälysteeksi päätin valmistaa kananmunakennoista ruusuja...eli ihan niinku sytykeruusuja, mutta ei kumminkaan. Nämä terälehdet liimasin paikoilleen, toisin kun sytykeruusuja tehdessäSitten kuumaliimalla ruusuja kiinnittämään. Melkonen kuorma muuten tarvittiinkin, että sai nämä täytettyä, huh huh. Tämä kuvan kranssi on nyt se ilman villapohjaa oleva versio.


Sitten ruusuihin valkoinen maalihuntu. Ei muuten ota suhumaali kennoon kiinni, niin huokonen pinta on. sen sijaan likan huoneen rempasta jäänyttä katto/seinämaalia pystyi tässä käyttämään loistavasti.


...näin. lisukkeeksi pieniä lumipalleroita ja glitteriä. kranssin kuivuttua lisäsin vielä kirkkaan helminauhan ja valkoisen rusetin.Kokeilin myös valot laittaa tähän ympärille. Tosi kiva, vaikka kuva on nyt aika huono.

Sitte se toinen...


Tähän versioon tuli lisukkeeksi käpyjä.


Ja sama maali-glitterikuorrutus


Jostain löytyi pätkä vanhaa rottinkituolin suiroa. se sopii nyt hyvin tähän käpyjen henkeen.


Kas näin. pellavanarurusetti vielä hatuksi :-)


Siinä vielä likikuva. Nämähän tietysti on ihan vaan sisätiloihin soveltuvia kransseja, vaikka osa kuvista onkin ulkona räpsästy. Valot vaan pakkaa sisällä niin vääristämään tota väritystä.

Näistä tuli kyllä aika ihania <3 kova työ, mutta palkitseva. Siitä tulee kyllä huippufiilis kun saa roskista tehtyä jotain kaunista. Näissä tiivisty se tosi kierrätys. Nauhat ja muut koristuksetkin siis lahjoituksia, kirppislöytöjä tai jostain purettuja.

Mä keitin ehtoon iloks vielä vadelmavispipuuroa. sitä nyt maistelemaan... Rentoa loppuviikkoa kaikille <3

-Johanna-2 kommenttia:

  1. Waude, mä ihastuin tohon ekaan kranssiin :) Oot sä aikas likka ja millä mielikuvituksella varustettu <3 Mukavaa viikonloppua myös sinne :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos <3 Nää oli kyllä kivoja projekteja ja romuruususten ystävänä lopputuloskin mielytti :-) näitä täytyy varmasti näpertää lisää. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista