maanantai 6. helmikuuta 2017

PARANTELUA


Hei vaa ja räkäroitit kunniaan. 

Sitä pyöritään täällä monen monen muunkin kansalaisen tavoin oikeen kunnon räkätaudin kourissa. Ei auttanut, vaikka valkosipuliakin koitin syödä kynsitolkulla, vaan sieltä se tauti tavotti meikäläisenkin. 

Sen verran veto pois päältä, että paljon ei ole jaksanut mitään hääräillä. Laitetaas tästä pari kuvaa kumminkin uudesta ihanasta kirppislöydöstä ja lahjoituksista.

Alotetaas tällä

 
Kattokaas, eiks ole hieno!! Ollut kaiketi joku patjan päälinen...vähän tommosta vahvempaa matskua. Tämä löytyi kirppikseltä hurjaan 2,50 euron hintaan. Oikee löytö! Jahka tästä taas pääsee tolpilleen, niin tätä pitää ehdottomasti heti jalostaa :-) 

Sitten sain ihan mahdottoman hienon lahjoituksen. Nimittäin ystävä oli saanut laatikollisen upeita tilkkuja ja olipa mukana vähän isompiakin kankaanpaloja... ja nyt ne on mulla, wau!


Aivan ihania! Tämä on ollut jonkun tilkkuilijan aarrelaatikko :-) kynnet syyhyää jo tekemään, voimat vaan ei riitä kun suunnitteluun. 

Sitä on näin sairastellessa tuo unenlaatukin vähän niin ja näin. Sitä toivoisi, että kun edes hetken pystyy nukkumaan ilman räkää pitkin naamaa ja hengenahdistusta, että sitä vaan saisi nukkua... NUKKUA...mutta ei...ei, ei, ei. Sitä on näillä perheen karvakamuilla ihan ne samat (ellei suuremmat) tarpeet, vaikka äippä olis missä kunnossa. 


Paavo se päätti aamulla klo. 04.30 tulla tyynylle istuskelemaan ja huutamaan korvaan, että "nouses muija ylös ja tuus päästään mun pihalle". Hoh hoijaa... ei auttanut kun nousta ja toteuttaa herran toive...se ei ennen jätä rauhaan. 


Kevät tulee ja saadaan valoa pimeyteen <3 Eka varma keväänmerkki on jo bongattu täällä mäessä, nimittäin Lasse-koiruus on aloittanut maksimaalisen karvojenpudotusoperaation. Tässä tulos, kun hiukan häntä paijailin :-) siinä on tinteille pesävärkkiä kevääksi, kun tuonkin kasan vie ulos.Jeps, koittakaahan muut pysyä terveinä ja palaillaan taas kun täällä nuppi tokenee.
Moiksu :-) 

-Johanna-


2 kommenttia:

  1. Voihan räkätauti :( Ei oo kiva tauti. Mut kyl se joskus ohi menee :) Jäikö Lassen yhtään karvoja? Yritäppä parantua jotta nähdään ihania ideoitasi

    VastaaPoista
  2. Juu on tää kyl melkosta fysiikan ja psyykeen koettelua :-[, mut eiköhän se tästä pian taas tasotu :-)

    Kyllä Lasselle jäi vielä rutkasti jouhia ja niitä sataa edelleen :-D taitaa seuraava koiravalinta olla karvatonta lajia :-D

    VastaaPoista