sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Alkuunsa päässy...
 
Päässä humisee tyhjää, kuin ulkona tuuli koivun latvassa. Kuvia koittanut tässä raapia kasaan ja pyöritellä ajatusta mistä aloittaa. Kevät ja kesä tuo satamiljoonaa ajatusta ja ideaa mieleen ja keskeneräisiä töitä pyörii pitkin torppaa. 

Ehkäpä on siis syytä aloittaa siitä, mitä jo valmiiksi asti on ehtinyt syntymään... :) 
 Laitellanpas alkuun näitä erilaisia nipsupussukoita, jotka nyt tällähetkellä ovat suurin intohimoni. Kaikki käyttämäni kankaat ym. nippelit ja nappelit, ovat kierrätysmatskua ja kertovat enemmän ja vähemmän vanhaa tarinaansa jokainen.
Kaikki pussit ovat vuoritettuja ja koko on siinä suurinpiirtein 20x15cm, nipsun pituus 15cm. Yläkuvan pussukoissa hp. 10€ ja alapuolella olevan kuvan näperryksissä 12€.Seuraavan kuvan pussukoissa on ihana kaareva nipsu, jonka pituus on 12,5cm ja itse pussukka on n. 18x17cm. Vuoritus myös tottakai näissäkin.  Hp. 10€
Kun elämä on muutenkin välillä melkoista takkuamista ja synkkää, niin ajattelin värkätä vähän piristystä päivään näillä erityisillä ja epätäydellisillä ystävillä. Jos jokin niin epätäydellinen on täydellistä! Pussukat kulkevat nimellä "spessu" ja ne ovat myös vuoritettuja ja kooltaan n. 17x20cm, 15cm nipsulla. Hinta omalle spessulle on 13€. 

Jos kuvista löytyi jotain omasta mielestä kiinnostavaa, niin otappa rohkeasti yhteyttä :) Lisää teelmyksiä sitten seuraavassa postauksessa, ja lämmin kiitos ajastasi.

2 kommenttia: