maanantai 1. kesäkuuta 2015

Romustelua...

 Meikäläinen on kyllä siinä onnekkaassa asemassa, että kaikki tutut ja nykyään jo hiukan tuntemattomammatkin lahjottelee erinäisiä aarteita käyttööni (siis siivoavat omista nurkista roskia pois) , ja niitähän tänne otetaan vastaan ilomielin. :)
Nyt sain käsiini jotain näin kaunista..

 Nämä ihanat rinkulaiset ovat peräisin tietokoneiden virtalähteistä. Muotoilu on mielestäni mahdottoman nätti, ja eikös tästä tullut heti mieleen jotain...  Pöllöthän on aina lähellä sydäntäni, niin eikös näistä saisi pöllölle osia. Eikös se pöllökin ole tunnetusti viisas ja tietäväinen, niin tietokoneen osathan siis sopii tarkotukseen kun nakutettu :)


Kankaita siis kaivamaan ja värivalinta nyt vaan ihan sokkona lähti harmaan ja sinisen linjoille (olivat siis kangasvuoressa päälimmäisenä). Kaikki kankaat vuosikymmenten takaa...
Nappiloota on aina käännettävä ympäri, kun jotain värkkäilee ja nämä jonkun Martan navettokoltun napit olivat niin klohmoset, ihanan väriset ja muotoset, että eihän niitä voinut olla valkkaamatta tähän projektiin. 


  
Suunnitelma teoksesta muutti muotoaan moneen kertaan. Muutaman silittelyn ja leikkuun jälkeen alkoi lopputulos hahmottua... 


Kassin kahvat löytyivät edesmenneen verhoilijan tarpeiston joukosta... Vuorikankaaksi valikoitui sinisen sävyinen ruusukangas ja kiinnitykseksi laitoin magneettilukon.

 
 Tämmönen siitä tuli takaa... 


 ...Ja tämmönen edestä :) 
kassin koko on n. 26x30cm

Tämä oli senverran hauska projekti, että lisää pöllökasseja on varmasti tulossa. Jos tämä yksilö lämmitti sydäntäsi, niin viestiä vaan tulemaan, saat sen omaksesi hintaan 15€  :)


Lämmin kiitos ajastasi :)

2 kommenttia:

  1. Mulle sopis tollane pöllökassi!

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä tämän tyyliset asusteet on enempi tai vähempi kantajansa näkösiä ja olosia :)

    VastaaPoista