maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kevät vaikka väkisin


Sillai mä olen päättäny. Kevät on ny ja jos taivas on päättäny antaa lunta, rakeita, jäätävää sadetta myrskytuulia unohtamatta, olkoon sitte niin... mut kevät on silti NY!! Tätä uhoa helpottamaan on tarvittu erinäisiä toimenpiteitä. Alkuus vaihdoin köökin verhot... autto seki vähän, kun sai kukkia edes ikkunaan.
Vielä pieniä esikasvatuksia ikkunalaudalle. Siemenpussin kyljessä oli kiva kuva ihanan värisistä kukkapalleroista... usko/toivo on siis vahva että näissäkin korsissa vielä joskus keikkuu joku kukanretale, ellei kissat keksi möyhentää näitä ennen sitä aikaa :-)

No nii, melkosia kevätfiiliksiä näistäkin jo kehkeytyi, vaikka ikkunan takana sataakin valkosenaan lunta :-D ja jos joku luuli, että pesin verhojenvaihdon yhteydessä ikkunat, niinku kaikki normaalit ihmiset tekee, niin ei...ei tälläkään kertaa :-)

Sain myös ilokseni seuraavanlaisen viimeistelyhomman. Erityistä iloa tässä oli nämä lankojen värit ja itse virkkaus jota en itse sitten vaan saa aikaseksi koskaan.


Eli kaksi erikokoista virkattua sokiota odotti vuoritusta ja kassiksi koontia jota lähdin työstämään.  (Ideointi seuraavan osoitteen takana http://omakoppa.blogspot.fi/2013/02/virkattu-laukku.html?m=1 )

Toinen, pienempi valmistui melko samalla systeemillä kuin mallin ohjeistuksessa, ja siitä tuli seuraavanlainen.Isompi vähän eri mallilla... molempiin laitoin farkku vuorituksen ja pahvista vahvikkeen pohjiin.


Aivan ihania nämä ilopillerit, oli ilo saattaa valmiiksi nämä virkkaukset. Kyllä näistäkin vaan sai kevätiloa yllin kyllin. Toivottavasti ovat nyt valmiinakin virkkaajan mieleen :-)

 Sitten yksi kaavakokeilu tuli myös testattua. Eli tämän kassin kaavan olen suunnitellut jo muutama vuosi sitten, mutta vasta nyt kokeilin sitä ekaa kertaa. Tämä on tämmönen vähän reilumpi kesäkassi, mihin mahtuu vähän enemmänkin roipetta mukaan. Ihan kiva siitä tuli, että tällä kaavalla varmaan useampikin veska tulossa lisää.


Nyt on vielä ihan pakko laittaa seuraavat aarteet esille...
Sain taas mitä ihanimpia lahjoituksia haltuuni ja nyt tässä nämä ihan helmet, eli 70-luvun tee itse -lehtiä. Muutama kappale näitä olikin ennestään tuolla meikäläisen käsityökirjastossa ja tässä nyt vähän lisää :-)


Nää on niiiiin ihania <3...
Vielä en ole ehtinyt näitä ulkoa opettelemaan, mutta muutama suosikki löytyi heti lehtien sivuilta.


...tuo kirjava inkapipo on ihan pakko saada... sitten kun opin kutomaan ;-)


...ja tämä sängynaluslaatikkoon rakennettu leikkimaa oli myös ihan mahtava idea!!... mulla nyt vaan ei ole enää leikki-ikäisiä lapsia, mutta jollekin tämä olisi ihana toteuttaa <3

Näihin kuviin ja hääräilyihin... aktiivista viikkoa sinulle ja kiitti vierailustasi täällä!

-Johanna-

6 kommenttia:

 1. Kiva et lehdistä on iloa :) Virkattu kassi tuo piristystä päivään. Saa jatkaa samaan malliin

  VastaaPoista
 2. Kyllä oli lehdistä iloa ja paljon tuli kirjastontäytettä hyllyyn :-) notta kiitos ja kumarrus jälleen <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos viimeistelystä <3 Tulen noutamaan nämä ihanuudet joku päivä :)

  VastaaPoista
 4. Olkaapa oikein hyvä, näitä oli kiva viimeistellä...niin kiva, että tiedä vaikka itekkin tarttuis virkkuukoukkuun :-) tervetuloa noutamaan <3 :-)

  VastaaPoista
 5. Niin on... taidanpa tehdä itelle jonkun muun virkkaamasta liinasta kassin, kun ei tahdo nuo omat virkkailut päästä alkua pidemmälle :-)

  VastaaPoista