maanantai 11. huhtikuuta 2016

Nyppimist...

Nimenomaan sitä on ollu viimeaikaset hommat. 
Viime viikko hurahti ihan mahdotonta vauhtia, kun sai viettää aikaa mahtavan porukan kanssa töissä. Näillä eväillä jaksaa taas ahertaa näitä muita hommia uudella sykkeellä.
Pihalla olisi niin paljon hommaa, ettei tahdo vuorokauden tunnit millään riittää. Meillä kun alkaa nyt tämä laajennusprojekti painaa vauhdilla päälle josta aijemmin kirjoittelinkin. Alkuunsa olisi saatava tämä santakasa pois tieltä... yli puolet siitä jo on saatukin lapioitua, mutta vielä riittää...huh!!


Jotain pientä nyppimistä siinä kumminkin tuli häärättyä käsityörintamalla. Laitetaas nyt kuva tästä yhdestä loppuunsaatetusta projektista...


...eli tämmönen paitateelmys. Tämäkin on kierunut tuolla puolitekosena piiiitkän aikaa ja nyt sain sen vihdoin valmiiksi asti. Tämä on valmistunut vanhasta pussilakanasta. Kuosi on aivan ihana ja kevääseen just sopiva  :-) 

Tuli siinä muutama fimohärpäkekokeilukin tehtyä. Tässä fimosta askarreltu kitara, josta valmistui kukkapinssiteelmys. Näitä kokeiluja ehkäpä myöhemmin lisää, jos saan vuorokauteen pari lisätuntia :-) 

 

Vähän korttihommiakin tuli viikolla tehtyä  ihanalle ystävälle <3Sitten... tyttäreni einiinhennossa otteessa oli mustasta ulkoilutakista hajonnut vetskari. Kangas oli kuitenkin niin hyvässä kunnossa, että päätin purkaa takin atomeiksi (minähän en vetoketjuja vaihda!!). 


...näistä osista nyt jotain uutta suunnittelemaan ... mutta ensin lapionvarteen, morjens :-) 

-Johanna-

2 kommenttia:

  1. On todella keväinen fiilis paitateelemyksessä :) Siinä sitä saa miettii on sisä vai ulkotyöt ensin, mut jatka samaan malliin , vuorotellen :)

    VastaaPoista
  2. Nuo elämää nähneet pussilakanat on kyllä mahtavia materiaaleja... ja tässä keltasessa yksilössä on kyllä kuosi kohillaan :-)
    Juu täytyy yrittää vähän raapia hommaa sieltä ja toista täältä... lapionnit vaan tarttis viittiä ennen käsitöitä, kun muuten voi "vahingossa" uppoutua noitten ompeluitten maailmaan koko päiväksi :-D

    VastaaPoista