keskiviikko 7. elokuuta 2019

AARTEITA

Nyt on tehty muuttoa. Kerrostaloelämää tuli vietettyä puolitoista vuotta ja se riitti enemmän kun hyvin. Ei sovi meikäläiselle ja piste. Nyt on uusi koti ja elämä kullan kallis, josta kootaan loppuelämän palaset kokoon. Olen kiitollinen <3

Tavaraa kun on tuunaajan taloudessa enemmän kun kenenkään järki-ihmisen pirtissä, niin mökille siivosin tilat käsityöjutuille. Siinä sivussa tuli sitten esille myös aarteita mökin vintiltä vastaan. 

Huippu ihana aarre on möllötellyt kaikessa hiljaisuudessa suojakopan alla varmaankin toooosi monta vuotta. Tämä kaunotar on vaan niin upea, ettei millään malttaisi olla  kokeilematta...mutta vielä ei ole hänen aikansa. Meidän aikamme tulee vielä kunhan saadaan kiireellisimmät projektit pois jaloista. 


Kaunottaren kätköistä löytyi pieniä aarteita lisää. Tämä ihana neulasetti on aivan upea.

Sen kaverina laatikosta löytyi myös hieno tikkuaski.Itselle ihan uusi tuttavuus oli tämä yllätys, joka löytyi purujen joukosta. Jonkinsortin valaisin tämä pieni on ollut...ehkä lasten lelu? Enpä tiedä, mutta suloinen yksilö menneeltä ajalta.Syksy tekee tuloaan. Omat käsityöprojektit ovat nyt keskittyneet pääasiassa noihin remonttipuuhiin, mutta ihanista lanka-aarteista yhdet villasukat sentään tuli tehtyä ja kuumimpina hellepäivinä tottakai.


Huhtikuussa aloitin työni virikeohjaajana vammaistyön parissa. Alalla olen ollut vuodesta 2013 ja nyt sain vakipaikan toivetyöhöni. Kiitollisuuslistallani tämäkin juttu on kirkkaasti kärkipäässä. Asiakkaiden kanssa on aloiteltu syksytunnelmia kierrätystyön parissa.
Lahjoituksena saamani puiset rinkulat tulivat nyt hyvään käyttöön, kun saivat vähän maalia ja kuvioita pintaansa. Vanhoista kankaista leikeltiin iloisen porukan kanssa suikaleita lisukkeeksi.Helmiä, höyheniä ja nappeja vielä, ja upeita syyssieppareita saatiin pitkä rivi. 


Sitten saapastelemaan sateeseen <3 Lisää kuulumisia seuraavalla erää. Heipsan hei ja pitäkää huolta toisistanne.

-Johanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti