lauantai 18. maaliskuuta 2017

MESSUKUULUMISIA

Mä olen monta kertaa ylistänyt ystäviä ja taas saan kiittää yhtä ihanasta reissusta Turun kädentaitomessuille. Eipä ole ennen tullutkaan käytyä Turussa näillä messuilla, mutta Tampereella kylläkin useamman vuoden ajan. 

Paljon oli nähtävää, hypisteltävää ja kaikista eniten oli taas sitä "mää haluun"- tarviketta :-) sitä joutui melkosen monta kertaa itelleen selittämään, että EI, et voi ostaa tuotakaan, kun kotona on kankaita ja muuta hilpetööriä niin paljon ettei mitkään tilat riitä :-D 
Tässä muutama kuvakulma messujen ihanuuksista. 
No joo joo, ostinhan mäkin jotain ;-) 
Tässä ensimäinen löytö


Pala jalkapallotrikoota myöhempiä käyttötarkoituksia varten.

Seuraavaksi...


...Pari kirjaa löytyi kirjaston täytteeksi. Tässä meinasi iskeä epätoivo, kun ihania kirjoja oli rivi tolkulla vaivaiseen 5€/kpl. hintaan. Nämä kuvassa olevat nyt sieltä sitten valikoitui matkaan :-)

Ja sitten...


Muotteja massatöihin. Kiva tämä lehtimalli. 

Ja vielä ystävänkin ihanat löydöt...


Pari palaa värikkäitä lastenkankaita. Toinen trikoota toinen pehmoista veluuria. 

Sellasia löytöjä. Mukavasti kului tämä päivä. On muuten ollut ihan huikee kevätfiilis, kun aurinko on lämmittänyt koko päivän niin, että sai ihan takinkin riisua. Kissatkin on olleet ihan fiiliksissä. Aune pyöri selällään auringon lämmittämällä soralla ja kävi hörppäämässä välillä vettä sangon päältä. Se on vähän niinku Aunen malja vapaudelle :-) 

Lämpimiä ajatuksia kaikkien alkavaan viikkoon <3


-Johanna-

2 kommenttia:

  1. Hienoja kankaita ja niin raikkaan värisiä :) Ihanaa tuo aurinko, paitsi nuo likaiset ikkunat :( Aurinkoista viikkoa sinne

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuolla ihan silmät soikaistui (järjestä puhumattakaan),kun niin ihania kankaita oli silmän kantamattomiin <3
    Juu täällä on kans ikkunat sen näköset, että jotain pikaista luuttuamista olisi suoritettava :-P koira on aivastellut vahtihommissaan sisäpuolelta ikkunat harmaaksi, ja ulkopuolelta sotkemishomman on hoitanut joku muu :-D nooo...ehkä jossain vaiheessa pitää reippailla nuo ruudut siistiksi :-)
    Aurinkoista viikkoa sinnekin!:-)

    VastaaPoista